Home » Mannendingen » Tijd om lekker door Nederland te treinen
Tijd om lekker door Nederland te treinen

Iedereen kent de trein als degelijk vervoersmiddel voor forensen, maar de trein kan natuurlijk ook prima benut worden voor een lekkere dag eropuit. Binnen vier uur kun je van Maastricht helemaal naar Groningen reizen en nog sneller naar alles wat ertussen zit. Geen enkele grote stad of streek is buiten bereik. Daarbij is de NS betrouwbaar en zijn de treinen behoorlijk comfortabel ingericht. Ga lekker treinen door Nederland!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Unsplash.com

Voordelen van treinen door Nederland

Elke grote stad heeft een treinstation waarvandaan Intercitytreinen vertrekken. Deze treinen zijn snel, stoppen alleen op centrale stations en maken het reizen vooral ontspannend. Op stations zijn allerlei lekkere versnaperingen voor de reis verkrijgbaar. Je kunt uiteraard ook zelf iets meenemen voor je reis. Zo ben je altijd voorzien van een lekker tussendoortje. Mocht de Intercity je niet direct naar je bestemming brengen, dan kun je ook een Sprinter nemen. Die stopt op elk station, wat handig is voor de wat meer afgelegen locaties. Ideaal voor de laatste loodjes tot de eindbestemming.

 

De voordelen:

  • Goedkoper en inclusief belasting.
  • Lekker gemakkelijk zitten en genieten van de omgeving.
  • Veel directe verbindingen tussen de grotere steden.
  • Het is duurzaam en draagt bij aan een betere wereld.

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Olympisch stadion

Bron foto: Unsplash.com

Ontspanning onderweg

In de trein kun je ontspannen op weg naar je bestemming. De Intercitytrein is voorzien van gemakkelijke stoelen en toiletten zodat een middellange afstand goed te doen is. Ook zijn er genoeg personeelsleden aanwezig om hulpbehoevenden te ondersteunen. Tijdens de treinreis geniet je onbeperkt van het prachtige Nederlandse landschap. Mocht je toch nog wat langer onderweg zijn, dan kan een goed boek ook geen kwaad. Onze beste boekentips bekijk je hier.

Luister je liever naar een goede podcast of leuke afspeellijst? Ook daar hebben wij een aantal leuke suggesties voor. Luister bijvoorbeeld naar de sportieve podcast van Mark Tuitert of kom in de vakantiestemming met een Spotifylijst om in de zomerse sferen te komen.

Wat wordt jouw eindbestemming?

De reis zelf zit dus wel goed. Maar wat te doen als je op plaats van bestemming aankomt? Ook daarvoor geven we graag tips. Nederland heeft buitengewoon veel te bieden. Wat dacht je van historisch Delft, Kasteel Helmond of de stad Arnhem? Zelfs op plekken waar je misschien niet als eerst aan zou denken. Met onze Eropuit-tips kan je alle parels en bezienswaardigheden van Nederland ontdekken. Waar gaat jouw reis naartoe?

Bron foto: Unsplash.com

Van Dal wenst je bij deze een fijne reis!

Met bovenstaande informatie hopen wij dat jouw dag goed gevuld, aangenaam en interessant wordt. Trek van tevoren jouw comfortabele schoenen aan en pak je rugtas in met wat lekkers, een boek en een toeristengids van de te bezoeken stad. Misschien vind je wel een stad waar een Van Dal winkel gevestigd zit. Schroom je dan niet om onze modeadviseurs om een leuke tip te vragen.

Bron foto: Unsplash.com

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: