Home » Eropuit » ‘t Gerecht Grand Café
‘t Gerecht Grand Café

Algemene informatie

In het hart van Heerenveen, Friesland, ligt het populaire Grand Café ‘t Gerecht. Dit café, dat bekend staat om zijn uitstekende gerechten en gezellige sfeer, is een geliefde ontmoetingsplek voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Adres

Dracht 16, 8442 BK Heerenveen, Nederland

Ligging

Nabij het centrum

Parkeergelegenheid

Het Breedpad

Restaurant & hotel

Grand Café & Boutique hotel

Aantal zitplaatsen

Op reservering

Restaurant Auberge du Bonheur met tuin

Bron foto: Unsplash.com

Zalmfilet-Van Dal

Bron foto: Unsplash.com

Geschiedenis

De geschiedenis van ‘t Gerecht in Heerenveen gaat terug tot het begin van de jaren ’90. Het pand waarin het café is gevestigd, diende oorspronkelijk als rechtbank en werd later omgebouwd tot een restaurant. In 2002 namen de huidige eigenaren het pand over en transformeerden het tot het huidige Grand Café ‘t Gerecht.

Bij t’ Gerecht Grand café kun je authentiek genieten op een unieke locatie!

Wat staat er op het menu?

‘t Gerecht Grand Café biedt een gevarieerd menu met een mix van klassieke en moderne gerechten, waarbij de nadruk ligt op de Franse en Mediterrane keuken. Het restaurant werkt met verse, seizoensgebonden ingrediënten en biedt ook vegetarische en veganistische opties.

Op het menu staan onder andere voorgerechten zoals carpaccio, gerookte zalm, coquilles en gamba’s. Als hoofdgerechten kun je denken aan steak, zalmfilet, risotto, ravioli en kip. Daarnaast biedt het restaurant ook enkele specials, zoals de ‘Chef’s Choice’ en het ‘3-gangen verrassingsmenu’.

Bij ‘t Gerecht Grand Café kun je ook terecht voor desserts, waaronder crème brûlée, tiramisu, chocoladetaart en kaasplankjes. Het restaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart en biedt een aantal speciale drankjes, zoals gin-tonics en cocktails.

Steak-Van Dal

Bron foto: Unsplash.com

Kwaliteit van het eten

‘t Gerecht Grand Café staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat ze serveren. Het restaurant gebruikt verse ingrediënten en heeft een gevarieerd menu met zowel klassieke als moderne gerechten. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten.

Ravioli-Van Dal

Bron foto: Unsplash.com

Sfeer en ambiance

Het restaurant heeft een prachtige ambiance en een gezellige sfeer. Het interieur is stijlvol en warm, met een mix van moderne en traditionele elementen. ‘t Gerecht Grand Café is dan ook een populaire locatie voor diners met vrienden en familie, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.
Chocolade taart-Van Dal

Bron foto: unsplash.com

Service

Het personeel van ‘t Gerecht Grand Café staat bekend om hun vriendelijkheid en professionaliteit. Ze zijn attent en doen er alles aan om de gasten een geweldige ervaring te bezorgen. Het restaurant heeft dan ook vele positieve recensies ontvangen van tevreden klanten.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Heerenveen

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Bezoek Ijsstadion Thialf

Bezoek het Belvédère museum

Maak een wandeling

Heerenveen is een bekende stad onder de Nederlanders. Voor de meeste wel een stuk rijden maar zeker de moeite waard. Er is aardig wat te beleven in de omgeving. Wij hebben wat tips voor je klaargezet om heerlijk dagje of weekend weg te gaan!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Eropuit | Heerenveen | Horeca | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: