Home » Swim to Fight Cancer » Updates » Swim to Fight Cancer: Zo was het!
Swim to Fight Cancer: Zo was het!

Met 501 sportieve deelnemers, 60 teams en een bedrag van €300.723,- was Swim to Fight Cancer 2022 een gigantisch succes! Alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers hebben dit evenement voor het goede doel naar een hoger niveau getild, waardoor er nieuwe onderzoeken naar kanker gefinancierd kunnen worden. Tijd voor een terugblik naar Swim to Fight Cancer 2022! Was jij erbij?

Swim Breda

Op 11 september 2022 trokken honderden getrainde zwemmers en geoefende amateurs een of twee kilometer door de woelige singels en haven van Breda. Niet per se om meer van de wereld te ontdekken, maar wel om te strijden tegen kanker. Supporters van de deelnemers konden namelijk geld doneren via de website van Swim to Fight Cancer. Wie aanwezig was bij het evenement kon van verre al het enthousiaste gejuich voor de zwemmers horen. Hoewel het evenement voor sommigen een emotionele lading met zich meebrengt, verliep de dag toch af met een lach, medailles en sfeervolle optredens. De dag  werd afgesloten met het bekendmaken van het totaalbedrag in Breda.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Totaalbedrag:
€303.142

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

Met een team van zestien personen doken wij de Bredase grachten in. Ieder deed dat voor zijn of haar eigen beweegredenen, maar allen voor één gezamenlijk doel: het halen van de eindstreep met een mooi donatiebedrag. Wij zeggen dan ook met gepaste trots kunnen zeggen dat ons streefbedrag van €5.000,- ruimschoots behaald is, wat weer ten goede komt voor het totaalbedrag. Enorm bedankt voor het doneren!

Het voldane gevoel dat alle Van Dal collega’s uit het water meenamen was zichtbaar en voelbaar. Elk kwamen ze één voor één het water uit: koud, nat en vooral tevreden over zijn of haar prestatie. 

“Het was zwaarder dan gedacht, maar wel echt prachtig” – Ger Segeren

Van Dal mannenmode heeft €6.337 opgehaald!

Fotoboek

Tijdens het baantjes trekken stond onze fotograaf paraat om alle actie haarscherp vast te leggen. Werp een blik op de foto’s hieronder om een sfeerimpressie  van het evenement te krijgen.

Landelijke tussenstand: €2.186.826

Fight Cancer

Het trotseren van het ruwe water vond plaats in Breda, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Amersfoort. Was jij er niet bij op 11 september 2022 of heb je nog niet gedoneerd? Dat geeft niet; je kunt namelijk nog steeds doneren! Op 18 september worden de twee laatste Swims georganiseerd in Heusden en Haarlem. Klik op een van de twee steden om alsnog te doneren of om meer te weten te komen over de regionale evenementen. Wil je zelf een actie opzetten of een andere actie steunen? Lees hier alle informatie over Fight Cancer.

Bron foto: Fight Cancer

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Swim to Fight Cancer | Updates | Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: