Home » Mannendingen » Storm op komst
Storm op komst

Niets is zo veranderlijk als het weer. Daar weten we alles van in Nederland. Heb het er maar eens over bij de koffieautomaat, in de rij bij uw lokale supermarkt of wanneer u een vriend tegen het lijf loopt. Het blijft de perfecte opener van een gesprek. Maar wat als u het eens over een andere boeg gooit? Vertel wat het voor weer wordt zónder weersverwachting op het nieuws en zónder Buienradar app. Gebruik in plaats daarvan de volgende unieke gadgets.

""

Bron foto: Iconick

Traditioneel stormglas

Deze glazen luchtdrukmeter voorspelt de weersomstandigheden door middel van een blauwe vloeistof. Wanneer het water in het stormglas laag staat wilt dat zeggen dat er een hoge luchtdruk is, ofwel: weinig kans op storm. Wanneer het water hoog staat en de blauwe vloeistof stijgt wilt dat zeggen dat er een lage luchtdruk is. Lekker binnen blijven; er zit namelijk een regen- of onweersbui aan te komen.

 

Modern digitaal weerstation

Dit digitale weerstation is hartstikke smart. Het apparaat is namelijk met spraakbesturing te activeren en verzamelt gegevens welke verkregen worden door metingen in uw directe omgeving. Zodra deze gegevens verwerkt zijn zal het weerstation een weersverwachting weergeven met uiterste precisie. Doordat het weerstation via de bijbehorende Netamo weer-app overzichtelijke grafieken toont, is de subtiele interactie juist wat de hele weersverwachting zo leuk maakt. Het weerstation beschikt over een binnenmodule die de huistemperatuur meet, evenals het CO2-gehalte. De buitenmodule informeert naast de buitentemperatuur de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Dat is nog eens informatie waarmee u voor de dag kunt komen!

""

Bron foto: Unsplash

Als u de bui al ziet hangen is deze informatie niet alleen inzetbaar bij fysieke interactie, maar net zo goed om vooraf te adviseren. Bel dus gerust uw partner, kameraad of kennis wakker om ze op een spontane manier te informeren! Natuurlijk staat Van Dal mannenmode klaar met de beste waterafstotende winterjassen om elke storm te trotseren. Bekijk ons ruime aanbod op www.vdal.nl.

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: