Home » Stijlvolle mode » Stijlvolle zomerjassen 2021
Stijlvolle zomerjassen 2021

Ongetwijfeld heeft u al kunnen genieten van de steeds warmere zonnestralen. De luchten kleuren steeds blauwer, de temperaturen zijn steeds hoger en de kleding van mannen wordt steeds zomerser. Om die reden staat Van Dal mannenmode klaar om u te voorzien van de meest stijlvolle zomerjassen. Perfect om de frisse briesjes te overwinnen, subtiel genoeg om te combineren met de favorieten uit uw garderobe.

Donker dat daverend afkleedt

Met het verwelkomen van het zomerse weer komen doorgaans de vrolijkste kleuren weer uit de kledingkast. Het past immers bij het uitbundige karakter dat bij de gemiddelde man naar boven komt, alsof ze iedere ochtend begroet worden door fluitende vogels. Toch is het verre van vreemd om donkere zomerjassen te dragen in deze periode. Ze zijn tijdloos en stijlvol in alle weersomstandigheden en kleden bovendien netjes af. In de kledingset die Rintje draagt komt dit sterk tot uiting. De middengroene chino legt de basis voor een opgewekte uitstraling en contrasteert met het blauwe vest van Bartlett. Hieronder schuilt een sierlijk overhemd met een toffe allover print. De donkere jas vangt de kleuren op en laat deze door het contrast krachtiger naar voren komen.

Neutraal maar nooit nalatend

Indien diepdonkere zomerjassen niet de ‘saus voor uw steak’ zijn heeft u mogelijk meer baat bij luchtigere, neutrale kleurstellingen. In dat geval bieden de zomerjassen in petrol en middengrijs een goede uitweg. Ze zijn lichter van kleur en passen daardoor ook weer bij opgewekte kleurtonen, zoals het groene vest en witte overhemd dat model Jan draagt. De uitstraling is onbevangen, gebalanceerd en toch pakkend door de juiste treffers van motief, kleur en print. Leuk om op een casual woensdag naar het werk te dragen. Het breekt de routine op door een verfrissende noot toe te voegen aan uw verschijning. Topkeuze dus!

De keuze van Ger

Als de eigenaar van Van Dal het kiest, moét het wel een goede keuze zijn toch? Eerlijk gezegd kunnen we hem geen ongelijk geven. De kracht van dit type zomerjas, of het nou gaat om de gewatteerde overshirts met drukknoopsluiting of bodywarmers met ritssluiting en fraaie details, zit hem in het extra vleugje warmte zonder dat dit overheersend voelt in het draagcomfort. Licht in gewicht en ideaal voor de winderige dagen waarbij een snijdende wind verraderlijk kan zijn. Met deze modieuze keuzes maken de windvlagen geen schijn van kans en kunt u zich volop richten op dat waar uw dag om draait.

Afgestemd op uw behoefte

Het fijne aan de voorjaarscollectie is dat deze opties biedt voor elke gelegenheid, elke smaak en elke man. Neem nu de kobaltblauwe Max Goodman jas die model Bart draagt. De capuchon is afritsbaar, wat wel zo praktisch is als de weersverwachting veel zon en weinig neerslag belooft. Komen de buien terug? Geen probleem, dan ritst u de capuchon eenvoudig aan de jas terug. De middengrijze jas bestaat voor 96 procent uit nylon en voor 4 procent uit spandex waardoor een hoge slijtvastheid en stugge maar toch elastische fit kunnen zegevieren. De neonkleurige details zijn een gave toevoeging! De olijfgroene jas van Max Goodman, daartegenover, is gemaakt van 100 procent polyamide en beschikt over vijf zakken aan de voorzijde en twee zakken aan de binnenzijde. Hiermee heeft u genoeg ruimte om uw portemonnee, sleutels, mondkapje en overige benodigdheden op te bergen. Want een mooie zomerjas moet ook praktisch zijn!

Stralen als de zon

Waarom zou de zon als enige kunnen stralen? Dat is net zo goed aan u besteed, al helemaal met de gele zomerjas van Bartlett of de olijfkleurige jas van DNR. Met name als de zon schijnt en u besluit er lekker een middag op uit te gaan, komen deze jassen het sterkst tot hun recht. Combineer het slim met complimenteuze lagen en implementeer een beetje kleurcontrast. In de jassen die minder fel van kleur zijn zit vaak alsnog een aangrijpend detail of neonkleurige verwerking in de jas, wat ervoor zorgt dat elke jas uniek is!

Ruime keuze voor de moderne man

Er zijn dus talloze opties om te overwegen. Welke zomerjas het beste bij u past ontdekt u vanzelf in ons ruime assortiment. Natuurlijkerwijs wordt deze keuze beïnvloed door de weersomstandigheden, de voorkeur voor fit, rits- of drukknoopsluiting, opbergruimte in diverse zakken, gewicht, wel of geen capuchon en daarnaast nog allerlei andere factoren. Indien u nog twijfelt kunt u altijd een winkelafspraak maken om u te laten adviseren door onze ervaren verkoopadviseurs. Een ding is zeker: Van Dal laat u nooit in de kou staan. Wij hebben, net zoals u, enorme zin in een prachtige zomer!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: