U
Home » Stijlvolle mode » Ontdek de zomer 2022 collectie van Max Goodman

Ontdek de zomer 2022 collectie van Max Goodman

Om het voorjaar ten volste te benutten haal je de kleurrijke collectie van Max Goodman in huis. Het merk voor de man van nu heeft altijd oog voor detail en kenmerkt zich met een krachtige kwaliteit en modern fit pasvorm. Eenvoud en elegantie komen samen in de frisse uitvoeringen van dit seizoen. Max Goodman, exclusief verkrijgbaar bij Van Dal mannenmode!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stijl in vele soorten

Zodra je begint te snuffelen in het aanbod, merk je al vrij snel dat de keuze reuze is. Je kunt van top tot teen in stijl gehuld zijn, van zomerjas tot trui en vest, maar ook van polo’s en overhemden tot aan broeken in vele soorten. Jeans zijn bijvoorbeeld niet uit het straatbeeld weg te slaan, maar ook chino’s zorgen bij steeds meer moderne mannen voor een vrolijke noot.

5-pockets gaan hand in hand met onze jeans en de swing pocket combineert zelfs de voorzijde ervan met de achterzijde van chino’s. Deze collectie laat des te meer zien dat een chino met frisse kleur ideaal is om af te stemmen met contrasten en joviale prints.

Swing pockets hebben het beste van beide werelden.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Er casual uitzien én je casual voelen

Er casual uitzien is één, maar jezelf ook echt casual voelen is twee. Gelukkig zit dat wel goed bij Max Goodman. Doorgaans heeft de kleding een modern fit pasvorm, wat inhoudt dat het wat smaller rond de taille valt en dus goed aansluit op mannen met een slank postuur.

Doordat het zo aansluit geeft de kleding een gevoel dat als gegoten zit. Deze kleding draag je iedere dag voor een moderne uitstraling, zodat je met een goed gevoel gaat wandelen, op bezoek gaat bij vrienden of een rondje door het stadscentrum doet.

De modern fit pasvorm past bij de man van nú.

 

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Frisse mannelijkheid

Max Goodman zou Max Goodman niet zijn als het merk niet naadloos op de seizoentrends zou aansluiten. Nu uit zich dat vooral in zachte pasteltinten, zomerse prints en zalige materiaalsoorten.  Zo kun je gerust een vleugje roze aan je kledingset toevoegen voor frisse mannelijkheid. Stoere riemen mogen niet ontbreken om het karakter van je overhemd-in-broekcombinatie nog sterker te maken. Wat er nog meer schuilt in het veelzijdige aanbod is iets dat het ontdekken waard is!

Dit seizoen draait om frisse mannelijkheid!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Overal je slag slaan

Het is handig om te weten dat Max Goodman in iedere Van Dal winkel verkrijgbaar is. Zo hoef je dus niet naast het net te vissen als je van plan bent om eindelijk je slag te slaan. Kom dus gezellig langs en laat je onder het genot van een kop koffie adviseren door onze modeadviseurs. De elegante collectie hangt voor jou klaar!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Lees ook dit eens: