Home » Stijlvolle mode » Stijlvol in het dorp
Stijlvol in het dorp

Of je nou een snelle boodschap gaat doen of een dag eropuit gaat, stijlvol in het dorp verschijnen geeft altijd een voldoening. Dát kan met onze nieuwe wintercollectie van Bartlett. Natuurlijke patronen, subtiele kleuren en vertrouwde pasvormen zorgen dat jij stijlvol in het dorp, stad of werk verschijnt. Bekijk snel onze collectie.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gezellig op pad

Subtiele kleuren sluiten naadloos op elkaar aan en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van Bartlett houdt je lekker warm. Zit lekker in je vel met de vertrouwde regular fit pasvorm! Straal deze winter in deze comfortabele kleding mét een uniek tintje.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Katoen moet je doen

Veel artikelen van onze Bartlett collectie bestaat uit katoenen kleding. Een van de grootste voordelen van katoen is dat de zachte structuur van katoen goed ademt en vocht opneemt. Hierdoor werkt katoen isolerend en heb jij het lekker warm als je door de stad loopt. Daarbij verslijt katoen niet snel en kan het jaren meegaan. Duurzame keuze dus!

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: