Home » Van Dal Actueel » Start nieuwe seizoen
Start nieuwe seizoen

Er is een tijd van komen en gaan en dat geldt net zo goed voor de seizoenen. Het moge duidelijk zijn dat we dol zijn op de zwoele zomeravonden met lekker weer terwijl we heerlijk barbecueën met vrienden en familie. Toch is die tijd passé en moeten we voorlopig vaarwel zeggen tegen de zomer. Maar waar een deur sluit gaat er ook een open. Deze leidt zowaar naar de winter, het seizoen waar snert, snijdende kou en sneeuwpoppen allemaal aan de orde komen. Geen zorgen; Van Dal mannenmode is er om u warm te houden!

Hoera, we bestaan 70 jaar!

Nogal een mijlpaal, nietwaar? Sinds de oprichting in 1951 timmeren we al aan de weg om de moderne man te voorzien van kwalitatieve en stijlvolle vrijetijdskleding en blijven we onszelf iedere dag verbeteren. Nu, 70 jaar later, maken we onze klanten nog steeds blij met een persoonlijke en professionele aanpak. We zijn enorm trots om dat al zo lang te kunnen doen en richten ons graag op de volgende 70 jaar.

Seizoen tiendaagse

Om de winter warm te verwelkomen starten we met een seizoen tiendaagse. In de periode van 29 september tot en met 10 oktober loopt u bij een van onze 34 winkels binnen of bezoekt u onze webwinkel om de nieuwe wintermode aan u gepresenteerd te krijgen. Koffie en iets lekkers staan voor u klaar zodat u prettig kunt winkelen. Trakteer uzelf op en zachte trui gemaakt van merinowol, een tijdloze pantalon met ingebreid motief of dat ene paar schoenen die uw kledingset naar het volgende niveau tillen! Tikt u daarmee €150,- aan? Dan ontvangt u een borrelplank of luxe notenmix naar keuze (t.w.v. €14,95) cadeau! De actie geldt derhalve tot 10 oktober, maar ook zolang de voorraad strekt, dus wacht vooral niet te lang.

Koopzondag 3 en 10 oktober

Het kan natuurlijk zo zijn dat u de tijd niet vindt om doordeweeks langs te komen. Dat is geen probleem, want diverse Van Dal winkels openen hun deuren op twee koopzondagen. Kom op 3 oktober langs bij onze winkel in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda (onder voorbehoud), Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Roermond, Tiel en Tilburg. Een week later, op 10 oktober, kan dat in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein en Tilburg. We staan klaar om u van dienst te zijn en hopen u graag dan te zien!

Van Dal Eindhoven
Timberland laarzen

Speciaal Van Dal magazine

Van Dal mannenmode doet de kick-off met een hagelnieuw magazine dat u tijdens de winter warm houdt. Deze speciale editie zit aan de ene helftvol met inspirerende beelden van onze gloednieuwe wintercollectie.

Sla het magazine om als u nieuwsgierig bent hoe wij ons 70-jarige bestaan trots vieren! Ontdek wie we zijn, wat we doen en hoe we ernaar streven om de komende 70 jaar wéér te scoren.

Druk op de pijl naast het magazine om de pagina om te slaan.

 

 

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: