Home » Stijlvolle mode » Sneak preview: nieuwe wintercollectie 2021
Sneak preview: nieuwe wintercollectie 2021

De afgelopen dagen, weken en maanden hebben we ons teruggetrokken in de inkoopafdeling van het hoofdkantoor om een spannende en veelzijdige wintercollectie vorm te geven. Het resultaat liegt er niet om: tijdloos eenvoud, krachtig om u lekker warm te houden en ruiten patronen voor een buitengewone twist aan uw winterset. We delen graag het tipje van de sluier met de sneak preview van onze nieuwe wintercollectie.

Set van een Bartlett colbert, trui en overhemd.

Modern met Marvelis

De 100% katoenen trui die Rintje draagt is wat ons betreft een echte winter musthave. Het ontwerp ontvouwt in een gemêleerd hoogstandje waar rood, wit, blauw en geel hand in hand gaan op een manier die Marvelis eigen is. De ronde hals biedt genoeg ruimte om mooi te contrasteren, bijvoorbeeld met een stralend wit overhemd. Uiteraard kunt u ook voor een luchtige set gaan met modern ruitenpatroon. Houd het bovenste knoopje van uw overhemd open, stop de onderkant in uw grijze broek en top het af met een lederen riem. 

Egale elegantie

Men zegt wel eens dat mínder eigenlijk méér is. Daar kunnen wij ons wel in verplaatsen. Zo geloven wij absoluut in de kracht van een egale, gemêleerde trui van Marvelis als toplaag over uw overhemd. Ze komen in diverse kleuren die naadloos aansluiten op de wintersfeer. Om toch een verrassingseffect te laten doorschemeren zorgt u dat het overhemd onder de trui een pakkend patroon of printje heeft. Mooi als het boven de V-hals en mouwen uitsteekt!

Rintje Ritsma in een petrol blauwe zomerjas van Bartlett

Laat de winter maar komen

Hoewel de zomer een heerlijk seizoen is, mag de winter er ook zeker zijn. Lekker de open haard aan met een chocolademelk met slagroom en vooral comfortabele, warme kleding. Met uw partner op de bank waar een schapenwollen kleed en talloze zachte kussens u verwelkomen. Onze wintercollectie heeft veel moois voor u in petto, dus houd ons zeker in de gaten. Laat de winter maar komen!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: