Stoofperen maken

Bijgerecht

voor 6 stuks

15 minuten + 1 uur stoven

15 minuten + 1 uur stoven

voor 6 stuks

Bijgerecht

Grootmoeders klassieke stoofpeertjes recept. Een perfect basisrecept om zelf de lekkerste stoofperen te maken voor Kerst of gewoon zomaar. Een verwarmend bijgerecht of nagerecht met wat ijs.

Ingrediënten:

Ingrediënten

  • 6 stoofperen
  • 400 milliliter soepele rode wijn
  • 2 kaneelstokjes
  • 2 kruidnagels
  • 50 gram witte basterdsuiker

Bereiding:

Tip: liever geen alcohol? Probeer dan deze alcoholvrije stoofperen

In samenwerking met:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
header knolselderij soep Recepten

Knolselderijsoep

Knolselderijsoep is een heerlijk romige soep die perfect past bij koude winterdagen. Deze soep combineert ...
Bekijk meer
Header koolstamppot Recepten

Boerenkool stamppot met rookworst

Boerenkool stamppot is een echte klassieker in de Nederlandse keuken en mag niet ontbreken tijdens ...
Bekijk meer
header oliebollen Recepten

Mini oliebollen met ananas

Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven