Pompoenfrittata

hoofdgerecht

4 personen

80 minuten

80 minuten

4 personen

hoofdgerecht

De pompoen is een veel vergeten vruchtgroente met een brede inzetbaarheid. Wanneer u er dus mee aan de slag wilt gaan in uw keuken, is een verrassend en lekker recept een vereiste. Laat dat nou precies zijn waar u nu uw ogen op rust: gezonde pompoenfrittata! Hier wordt een flespompoen smaakvol geroerbakt met verse spinazie en afgetopt met fetablokjes. Een ware smaaksensatie en het ziet er ook nog eens spectaculair uit!

Ingrediënten:

  • 400 gram verse spinazie
  • 1 zak voorgesneden flespompoen
  • 3 el olijfolie
  • 8 eieren
  • Scheutje melk
  • 75 gr feta

Ook nodig:

  • Een bakplaat
  • Een ovenvaste pan of schaal
  • Verwarm de oven op 200˚C

Bereiding:

Tip: als je een pan gebruikt in plaats van een ovenschaal, bak de frittata dan eerst even aan en laat deze dan nog een kwartier doorgaren in de oven.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Header koolstamppot Recepten

Boerenkool stamppot met rookworst

Boerenkool stamppot is een echte klassieker in de Nederlandse keuken en mag niet ontbreken tijdens ...
Bekijk meer
header oliebollen Recepten

Mini oliebollen met ananas

Bekijk meer
header -2 Smakelijk

Alles over gourmetten

Als we het over Nederlandse tradities hebben denken we gelijk aan gourmetten. Waar je met een groep om ...
Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven