!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Indonesische Rendang

Hoofdgerecht

4 personen

10 minuten + 3 uur stoven

10 minuten + 3 uur stoven

4 personen

Hoofdgerecht

Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept van Leukerecepten kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en bevat eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

  • 1 x boemboe voor rendang (zelfgemaakt of kant en klaar)
  • 1 kg sucadelappen
  • 400 ml kokosmelk
  • 200 ml water
  • 1 laurierblad
  • 1 stengel sereh (citroengras)
  • 0.5 runderbouillonblokje (Maggi)
  • Bosje verse koriander (om te garneren)
  • Zout en peper
  • Sambal (optioneel)

Lekker met:

  • Rijst
  • Kroepoek
  • Gebakken uitjes

Bereiding:

Tip: Vaak is de rendang de volgende dag nog lekkerder. Bewaar hem in de koelkast max. 3 dag of vries hem in.

In samenwerking met:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Sandra van Leukerecepten.nl

Sandra van Leukerecepten.nl

Plezier in de keuken & genieten aan tafel, dat is mijn missie. Mijn recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Ik probeer met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen.
Ook leuk om te lezen
Courgette rolletjes Recepten

Courgette rolletjes

Een lekker en gezellig hapje: courgette rolletjes van gegrilde courgette met een vulling van onder ...
Bekijk meer
Monchou toetje met witte chocolade en framboos Recepten

Monchou toetje met witte chocolade en framboos

Trakteer jezelf op een heerlijk genietmoment met dit Monchou toetje in een glas. Het romige ...
Bekijk meer
Toast met gebakken champignons Recepten

Toast met gebakken champignons

Ben je nog op zoek naar een heerlijk, gezond en simpel recept voor de lunch? ...
Bekijk meer

Nieuwe zomercollectie

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven