Gevulde puntpaprika van BBQ

Hoofdgerecht

4 personen

15 minuten

15 minuten

4 personen

Hoofdgerecht

Het dagelijkse dilemma staat weer voor de deur: wat ga je eten vandaag? Goed om te weten: je hoeft niet in allerlei culturele boeken te duiken. Vandaag op het menu Gevulde puntpaprika van de BBQ. Origineel en lekker idee voor op de bbq. Boordevol smaak en eenvoudig te bereiden.

Ingrediënten:

  • 2 zoete rode puntpaprika’s
  • 200 gr zachte geitenkaas
  • 50 gr walnoten
  • zwarte peper
  • honing
  • tijm
  • hoi

Bereiding:

Je kan ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika’s dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.

In samenwerking met:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Sandra van Leukerecepten.nl

Sandra van Leukerecepten.nl

Plezier in de keuken & genieten aan tafel, dat is mijn missie. Mijn recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Ik probeer met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen.
Ook leuk om te lezen
quiche-lorraine_HR_482 Recepten

Quiche lorraine

Quiche Lorraine is een klassieke Franse hartige taart die geliefd is om zijn rijke smaak ...
Bekijk meer
header knolselderij soep Recepten

Knolselderijsoep

Knolselderijsoep is een heerlijk romige soep die perfect past bij koude winterdagen. Deze soep combineert ...
Bekijk meer
Header koolstamppot Recepten

Boerenkool stamppot met rookworst

Boerenkool stamppot is een echte klassieker in de Nederlandse keuken en mag niet ontbreken tijdens ...
Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven