Gevulde puntpaprika van BBQ
Hoofdgerecht
4 personen
15 minuten
15 minuten
4 personen
Hoofdgerecht
Het dagelijkse dilemma staat weer voor de deur: wat ga je eten vandaag? Goed om te weten: je hoeft niet in allerlei culturele boeken te duiken. Vandaag op het menu Gevulde puntpaprika van de BBQ. Origineel en lekker idee voor op de bbq. Boordevol smaak en eenvoudig te bereiden.
Ingrediënten:
- 2 zoete rode puntpaprika’s
- 200 gr zachte geitenkaas
- 50 gr walnoten
- zwarte peper
- honing
- tijm
- hoi
Bereiding:
- Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om gevuld op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden
- Bestrooi de binnenkant met een beetje peper
- Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen.
- Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm.
- Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq, let op dat de onderkant snel zwart word.
Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Sandra van Leukerecepten.nl
Plezier in de keuken & genieten aan tafel, dat is mijn missie. Mijn recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Ik probeer met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen.
Sandra van Leukerecepten.nl
Plezier in de keuken & genieten aan tafel, dat is mijn missie. Mijn recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Ik probeer met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen.
Ook leuk om te lezen