Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bananenpannenkoeken

voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht

3

20

20

3

voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht

Makkelijk en gezonde glutenvrije bananenpannenkoeken gemaakt van banaan en ei. Lekker als ontbijt of tussendoor. Je kunt bananenpannenkoeken goed afgedekt twee dagen in de koelkast bewaren. Invriezen kan ook: in een goed afgesloten bak of zak zijn ze 3 maanden houdbaar. Haal ze de avond voor gebruik uit de vriezer zodat ze kunnen ontdooien. Je kunt ze koud eten, of even opwarmen in een koekenpan zonder olie of boter.

Ingrediënten:

Ingrediënten voor 12 stuks:

  • 3 eieren
  • 2 bananen
  • Snufje kaneel
  • Klontje boter
  • Garnering: schijfjes banaan, bosvruchten of ander fruit, honing of stroop

 

Bereiding:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
header stoofperen maken Recepten

Stoofperen maken

Bekijk meer
header -8 Recepten

Bananenpannenkoeken

Makkelijk en gezonde glutenvrije bananenpannenkoeken gemaakt van banaan en ei. Lekker als ontbijt of tussendoor. ...
Bekijk meer
header rode kool ovenschotel Recepten

Rode kool ovenschotel

Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven