Parelcouscous met zalm en avocado
Lunch, diner
4 personen
20 minuten
20 minuten
4 personen
Lunch, diner
Een Marokkaans gerecht met een westers tintje. Dat is wat je kunt verwachten bij de parelcouscous van Corine. In deze couscousvariant wordt gebruikgemaakt van veel gezonde producten zoals zalm, avocado, komkommer en soja. Daarbij is het recept nog erg makkelijk te maken ook. Een echte couscouspan heb je niet eens nodig. Bekijk snel de bereidingswijze!
Ingrediënten:
- 1 zakje parelcouscous
- 1 bakje gerookte zalmblokjes
- 1 grote rijpe avocado
- 1 komkommer
- 1 bakje sojaboontjes (edamame, vers of uit de diepvries)
- Sojasaus
- Kameyakruiden
Bereiding:
- Kook de parelcouscous in ruim water zoals je pasta kookt (al dente, dus beetgaar)
- Haal met een kaasschaaf de schil van de komkommer, halveer de komkommer en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer in schijfjes
- Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd deze in blokjes
- Giet de couscous af en spoel het af met koud water
- Meng nu alles door elkaar en garneer het gerecht flink met kameyakruiden
Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Thijs
De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Thijs
De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen