Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Parelcouscous met zalm en avocado

Lunch, diner

4 personen

20 minuten

20 minuten

4 personen

Lunch, diner

Een Marokkaans gerecht met een westers tintje. Dat is wat je kunt verwachten bij de parelcouscous van Corine. In deze couscousvariant wordt gebruikgemaakt van veel gezonde producten zoals zalm, avocado, komkommer en soja. Daarbij is het recept nog erg makkelijk te maken ook. Een echte couscouspan heb je niet eens nodig. Bekijk snel de bereidingswijze!

Ingrediënten:

  • 1 zakje parelcouscous
  • 1 bakje gerookte zalmblokjes
  • 1 grote rijpe avocado
  • 1 komkommer
  • 1 bakje sojaboontjes (edamame, vers of uit de diepvries)
  • Sojasaus
  • Kameyakruiden

Bereiding:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
header quiche geitenkaas Recepten

Mini quiches met geitenkaas

Bekijk meer
Mosselen - header Recepten

Mosselen op klassieke wijze

Bekijk meer
Bruschetta met tomaten - header Recepten

Bruschetta met tomaten

Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven