Meest gelezen

Parelcouscous met zalm en avocado

Lunch, diner

4 personen

20 minuten

20 minuten

4 personen

Lunch, diner

Een Marokkaans gerecht met een westers tintje. Dat is wat je kunt verwachten bij de parelcouscous van Corine. In deze couscousvariant wordt gebruikgemaakt van veel gezonde producten zoals zalm, avocado, komkommer en soja. Daarbij is het recept nog erg makkelijk te maken ook. Een echte couscouspan heb je niet eens nodig. Bekijk snel de bereidingswijze!

Ingrediënten:

  • 1 zakje parelcouscous
  • 1 bakje gerookte zalmblokjes
  • 1 grote rijpe avocado
  • 1 komkommer
  • 1 bakje sojaboontjes (edamame, vers of uit de diepvries)
  • Sojasaus
  • Kameyakruiden

Bereiding:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Van Dal mannenmode is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Preischotel uit de oven door Leukerecepten.nl Recepten

Preischotel uit de oven

Lekkere ovenschotel met gehakt en prei onder een laag aardappelpuree met gegratineerde kaas.
Bekijk meer
Spruitjessoep van Leukerecepten Recepten

Typisch Hollands | Spruitjessoep

Leukerecepten maakt koken leuk en simpel. Ontdek nieuwe smaken, geef klassiekers een twist en geniet van de veelzijdigheid van deze heerlijke recepten voor alle gelegenheden. ...
Bekijk meer
Start een kruidentuin in jouw keuken-09 Gezondheid

Start een kruidentuin in jouw keuken

Voor veel huishoudens is het koken met verse ingrediënten al een geliefde standaard. Het is ...
Bekijk meer
Nieuwe collectie
Bartlett Colbert
Bartlett Trui
Bartlett Overhemd
Bartlett Swing-pocket
Bartlett Schoenen
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkese prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een culinaire Olie Molie proeverij, een fles extra vierge olijfolie en een olieschenkdop (alles t.w.v. €38,85)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven