Word het eens tijd om het huis een goede schoonmaak te geven? Lees hier hoe je jouw huis snel en efficiënt kunt schoonmaken! Deze snelle schoonmaaktips voor je huis van Leukegeit.nl laten zien hoe je dit aanpakt! Een stappenplan om je huis schoon te maken Zeker met...
Parelcouscous met zalm en avocado
Een Marokkaans gerecht met een westers tintje. Dat is wat je kunt verwachten bij de parelcouscous van Corine. In deze couscousvariant wordt gebruikgemaakt van veel gezonde producten zoals zalm, avocado, komkommer en soja. Daarbij is het recept nog erg makkelijk te maken ook. Een echte couscouspan heb je niet eens nodig. Bekijk snel de bereidingswijze!

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

20 minuten

Makkelijk recept

4 personen
Ingrediënten:
- 1 zakje parelcouscous
- 1 bakje gerookte zalmblokjes
- 1 grote rijpe avocado
- 1 komkommer
- 1 bakje sojaboontjes (edamame, vers of uit de diepvries)
- Sojasaus
- Kameyakruiden
Bereiding:
- Kook de parelcouscous in ruim water zoals je pasta kookt (al dente, dus beetgaar).
- Haal met een kaasschaaf de schil van de komkommer, halveer de komkommer en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer in schijfjes.
- Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd deze in blokjes.
- Giet de couscous af en spoel het af met koud water.
- Meng nu alles door elkaar en garneer het gerecht flink met kameyakruiden.
Een echt Afrikaans gerecht!

Bron foto: Van Dal mannenmode
Deel dit artikel op:
Lees ook dit eens:
Snel je huis schoonmaken – handig stappenplan en tips
Word het eens tijd om het huis een goede schoonmaak te geven? Lees hier hoe je jouw huis snel en efficiënt...
Groente van het seizoen: lente
Een van de voordelen van het voorjaar is het insluipen van de lente. Tijdens dit seizoen wordt de winterdip...
De klok verzetten: Waarom doen we dit?
Een vast gegeven waar je de klok op gelijk kan zetten, of gelijk... vooruit eigenlijk: de klok verzetten. Op...