Monchou toetje met witte chocolade en framboos
Nagerecht
4 personen
20 minuten + 4 uur opstijven
20 minuten + 4 uur opstijven
4 personen
Nagerecht
Trakteer jezelf op een heerlijk genietmoment met dit Monchou toetje in een glas. Het romige Monchou toetje met witte chocolade en framboos is een heerlijke combinatie! Met maar 4 ingrediënten heb je dit binnen 20 minuutjes gemaakt.
Ingrediënten:
Ingrediënten:
Bereiding:
- Smelt 180 gram witte chocolade au bain-marie. Laat 20 gram witte chocolade over om op het laatst over het toetje heen te raspen.
- Klop de MonChou romig. Klop in een andere kom de slagroom stijf. Laat de witte chocolade een beetje afkoelen (het moet niet weer hard worden).
- Meng de witte chocolade, MonChou en slagroom met elkaar. De witte chocolade mag niet te heet zijn want anders kan het gaan schiften. Prak vervolgens 100 gram frambozen fijn en meng het door het mengsel.
- Verdeel het toetje over de glaasjes en zet het in de koelkast. Laat het minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
- Garneer als laatst de toetjes met de overgebleven frambozen en rasp er nog wat witte chocolade overheen.
Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Thijs
De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Thijs
De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen