Een van de voordelen van het voorjaar is het insluipen van de lente. Tijdens dit seizoen wordt de winterdip overwonnen, kan er weer genoten worden van gemoedelijke weersomstandigheden en komen ook allerlei dieren weer tevoorschijn in het wild. Wat ons met name...
Typisch Hollands | Gevulde eieren
Gevulde eieren, de onbetwiste Hollandse klassieker. Dit is het ideale gerecht dat je zonder al teveel moeite kan serveren als voorgerecht, bijgerecht of op een feestje. Vaak denken mensen bij gevulde eieren gelijk aan Pasen, maar dat is natuurlijk zonde. Dit gerecht is zo lekker, dat kan altijd!

15 minuten

Makkelijk recept

10 porties
Ingrediënten:
- 5 eieren
- Mayonaise
- Maggi
- Gedroogde peterselie
- Snufje paprika- of chilipoeder
Benodigdheden:
- Spuitzak
Bereiding:
- Verwarm het water in de pan en kook de eieren 6 minuten.
- Pel de gekookte eieren.
- Halveer de eieren en leg ze op een schaal.
- Haal het eigeel er voorzichtig uit.
- Prak het eigeel fijn met een vork.
- Voeg de mayonaise en Maggi toe naar smaak.
- Vul een spuitzak met het mengsel en maak toefjes op de halve eieren.
- Top het af met gedroogde peterselie en een beetje paprika- of chilipoeder.
Het is een eitje!

Deel dit artikel op:
Lees ook dit eens:
Groente van het seizoen: lente
Een van de voordelen van het voorjaar is het insluipen van de lente. Tijdens dit seizoen wordt de winterdip...
De klok verzetten: Waarom doen we dit?
Een vast gegeven waar je de klok op gelijk kan zetten, of gelijk... vooruit eigenlijk: de klok verzetten. Op...
Nieuwe folder | Goed gekleurd (2023)
Met de gloednieuwe folder van Van Dal in je (digitale) brievenbus voel je het al aankomen: de zomermaanden...