Hertenbiefstuk met rode portsaus en stoofperen

Hoofdgerecht

4 personen

35 minuten

35 minuten

4 personen

Hoofdgerecht

Leukerecepten maakt koken leuk en simpel. Ontdek nieuwe smaken, geef klassiekers een twist en geniet van de veelzijdigheid van deze heerlijke recepten voor alle gelegenheden. Zéker voor het kerstdiner kan je bij Leukerecepten altijd terecht! Serveer dit luxe stuk wild met een volle rode portsaus en sjalotten met stoofpeertjes en haricots verts voor een heerlijk kerstdiner.

Ingrediënten:

  • 4 stukken hertenbiefstuk (op kamertemperatuur.)
  • Ontbijtspek
  • Snuf peper en zout
  • Snuf tijm
  • 150 ml port
  • 150 ml vleesbouillon of wildfond
  • 28 gr ontbijtkoek (1 plak)
  • 2 el boter
  • 2 sjalotten
  • 4 stoofperen
  • Haricots verts

Ook nodig:

  • Keukenpapier
  • Aluminiumfolie

Bereiding:

Tip: in plaats van port kun je ook rode wijn gebruiken in de saus.

In samenwerking met:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Sandra van Leukerecepten.nl

Sandra van Leukerecepten.nl

Plezier in de keuken & genieten aan tafel, dat is mijn missie. Mijn recepten zijn vooral makkelijk, snel en leuk! Ik probeer met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen.
Ook leuk om te lezen
Header koolstamppot Recepten

Boerenkool stamppot met rookworst

Boerenkool stamppot is een echte klassieker in de Nederlandse keuken en mag niet ontbreken tijdens ...
Bekijk meer
header oliebollen Recepten

Mini oliebollen met ananas

Bekijk meer
header -2 Smakelijk

Alles over gourmetten

Als we het over Nederlandse tradities hebben denken we gelijk aan gourmetten. Waar je met een groep om ...
Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven