Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hachee basisrecept

Hoofdgerecht

4 personen

20 minuten + 3 uur stoven

20 minuten + 3 uur stoven

4 personen

Hoofdgerecht

Hét basisrecept om klassieke hachee te maken, een heerlijk zacht stoofvlees met onder andere uien, laurier en kruidnagels. Lekker met aardappelpuree en rode kool!

Ingrediënten:

Ingrediënten

  • 2 grote uien
  • 50 gram boter of margarine
  • 800 gram hachee vlees / riblappen
  • 3 eetlepels bloem
  • 500 milliliter runderbouillon
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • Snuf paprikapoeder
  • 2 blaadjes laurier
  • 4 kruidnagels
  • 1 theelepel suiker

Bereiding:

Tips: Lekker met frieten, aardappelpuree en/of rode kool. De volgende dag is de hachee vaak nog lekkerder. Bewaar de hachee maximaal 3 dagen in de koelkast of vries hem maximaal 3 maanden in.

In samenwerking met:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Foto van Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
header stoofperen maken Recepten

Stoofperen maken

Bekijk meer
header -8 Recepten

Bananenpannenkoeken

Makkelijk en gezonde glutenvrije bananenpannenkoeken gemaakt van banaan en ei. Lekker als ontbijt of tussendoor. ...
Bekijk meer
header rode kool ovenschotel Recepten

Rode kool ovenschotel

Bekijk meer

Nieuwe collectie

Recent

Van Dal Goud

Van Dal Goud

Altijd 10% korting en attenties die jouw winkelmoment een Gouden randje geven.
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak iedere maand kans op nieuwe, té gekke prijzen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven