Home » Van Dal Actueel » Samenwerking Leukerecepten.nl
Samenwerking Leukerecepten.nl

Dat er plezier in de keuken is en je aan tafel echt kunt genieten is het drijfveer van LeukeRecepten.nl. Bij het zien van de aanlokkelijke gerechten word je daar direct al van overtuigd, wat vanaf nu ook frequenter zal zijn op ons online magazine. Wie, wat, waar? Je leest er vandaag alles over!

Bron foto: www.leukerecepten.nl

LeukeRecepten.nl 

Stel je voor dat er een platform zou zijn met meer dan 3000 recepten die gecategoriseerd zijn op alle eetbehoeften, seizoenen en gelegenheden. Een platform met een dagelijkse keuze van smaakmakende gerechten die je met enig gemak op tafel kunt voorschotelen. Nou, dat is er dus! Op LeukeRecepten.nl moet het, zoals de naam al aangeeft, vooral leuk zijn om te koken. Denk hierbij aan eenvoudig te bereiden gerechten die meestal niet al te veel tijd opeisen. Zo zet je in nog geen half uur een goed gevulde wrap kip teriyaki op tafel, maar maak je ook eigenhandig een polentacake met citroen en blauwe bessensaus. Altijd iets lekkers op het menu!

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Het verhaal en die ene missie

Als voormalig grafisch vormgever Sandra Waterschoot Koopmans in 2011 samen met haar vriend Eric het bedrijf begint, is alles nog nieuw. Ze stond nog aan de voet van waar ze inmiddels is, met slechts basiskennis over koken en het gebruiken van enkele verschillende ingrediënten en smaken. Als je het kolossale smaakpalet ziet waarin Sandra is uitgegroeid, merk je daar niets meer van. Ze heeft inspirerende reizen gemaakt en veel ontdekt door erop los te experimenteren en dat wilde ze graag met mensen delen. Op die manier hoefde ze niet meer uit pakjes en zakjes te koken, maar kon ze haar ontwikkelingen overdragen op haar volgers.

Haar missie is dan ook om met minimale inspanning het lekkerste resultaat te behalen. Dat doet zij met seizoensproducten en efficiënte kooktechnieken, zodat de impact op het milieu zo klein mogelijk blijft. In veel gevallen kun je bij haar recepten dan ook kiezen voor gerechten met en zonder vlees. Samen zetten Sandra en Eric de website op, Eric schiet de smaakmakende foto’s van de gerechten, Sanne bedenkt lactose- en glutenvrije recepten, Charlotte kookt graag bewust mét de seizoenen in oogschouw en Lenna inspireert graag met plantaardige voeding.

Leuke thema’s voor op tafel

Iets dat LeukeRecepten.nl erg goed geregeld heeft, zijn de categorieën waar je op kunt filteren. Zo kun je onder meer slim selecteren op de Aziatische, Mexicaanse en Indische keuken, het seizoen bepalen en zelfs op ingrediënt afstemmen wat je wilt eten. Ook kan je selecteren op ontbijt, tussendoortje, lunch of diner – wel zo handig als je graag naar je rommelende maag luistert om te weten wanneer je honger hebt.

Wij zijn vooral fan van de gelegenheid waar je uit kunt kiezen. Bereid je voor op een liefdevolle maaltijd met fleurige valentijnsrecepten, gourmet er lekker op los met grote honger of gooi het over een andere boeg met lichte high tea recepten! Bij LeukeRecepten.nl kun je echt alle kanten op.

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Het Leuke Recepten kookboek

Je kunt je vast voorstellen dat met zoveel heerlijke recepten het op een gegeven moment een beetje onoverzichtelijk wordt om dat ene topgerecht makkelijk te onthouden. Daarom raden we je aan het Leuke Recepten kookboek in huis te halen. Iedere dag word je geïnspireerd om de honderd lekkerste gerechten op tafel te zetten met de elementen van gemak en verrassing. Heb je op een dag helemaal geen inspiratie voor wat je kunt klaarmaken? Dan is dit boek je ultieme redding!

Ook als app op je telefoon

Voor de lezers die graag iedere receptuur op zakformaat bij zich willen hebben is de Leuke Recepten app een uitgelezen kans. Je kunt met een goed geordende navigatie makkelijk bij al je favoriete gerechten. Ook fijn: je kunt deze direct opslaan, zodat je ze nooit kwijt kunt raken. Daarnaast ontvang je ook persoonlijke tips die je gerechten naar een hoger niveau tillen en je kunt je inschrijven voor een gratis weekmenu. Hebben!

Gemêleerde Lerros trui

Van Dal en Leuke Recepten

In een spontaan gesprek met Leuke Recepten bleek dat onze visie sterk overeenkomt. Om die reden geven we graag een groter podium aan het bedrijf door de lekkere recepten op ons online magazine te delen. Zo blijf je op de hoogte van Typisch Hollandse gerechten en de Soep van de Maand die je graag naar binnen lepelt.

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Bron foto: www.leukerecepten.nl

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: