Home » Van Dal Actueel » Samenwerken
Samenwerken

Bij Van Dal mannenmode geloven we sterk in het bundelen van krachten. Niet alleen onderling, waar we al onze vakkennis combineren om mooie producties te ontwikkelen en uit te voeren, maar vooral ook met partnerorganisaties. We zijn daarom ook doorlopend op zoek naar samenwerkingen die aansluiten op onze visie. Onze samenwerkingen met andere partijen leiden tot een unieke dynamiek waarmee we onszelf uitdagen en vernieuwen. Ook samenwerken? Stuur een mailtje naar [email protected] 

Lees hieronder welke samenwerkingen we op dit moment hebben én al gehad hebben!

Onze huidige samenwerkingen

Leukerecepten.nl

Dat er plezier in de keuken is en je aan tafel echt kunt genieten is het drijfveer van LeukeRecepten.nl. Bij het zien van de aanlokkelijke gerechten word je daar direct al van overtuigd, wat vanaf nu ook frequenter is op ons online magazine. Met minimale inspanning het lekkerste resultaat behalen is wat Sandra en haar vriend Eric elke dag inspireert om nieuwe smaakmakers te bedenken.
""

Corine Kookt

Dat liefde door de maag gaat weten we allemaal. Ook bij Van Dal mannenmode wordt er volop genoten van de lekkerste gerechten die niet alleen vers en smaakvol zijn, maar ook een stukje van onze identiteit aan de wereld geven. Om die reden raken we enorm geïnspireerd door Corine, een ambitieus kookwonder die haar smaakpalet verrijkt met buitenlandse invloeden. Van Dal verzorgde smaakmakende fotografie van Corines gerechten waarmee het water in je mond zal lopen. Naast het boek komen haar gerechten ook regelmatig terug op ons online magazine.
""

Leukegeit.nl

Of er iets aandoenlijkers is dan geiten? Billy van der Gaag vindt van niet. De positief gestemde Delftenaar voelt namelijk talloze overeenkomsten met geiten, zoals het eten van plantaardige voeding en een doorlopende nieuwsgierigheid. Om deze reden startte hij de website leukegeit.nl, waar hij artikelen schrijft over alle onderwerpen waar hij gepassioneerd over is. Denk bijvoorbeeld aan een groen leven, financiële tips, lekkere recepten, uitdagingen en persoonlijke verhalen. Lees iedere maand nieuwe artikelen van leukegeit.nl op ons online magazine! 

""

Wij hebben ook samengewerkt met:

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: