Home » Eropuit » Restaurant STAN Arnhem
Restaurant STAN Arnhem

Algemene informatie

Restaurant STAN in Arnhem is een restaurant waar je echt geweest moet zijn voor iedereen die houdt van goed eten en lekker eten in Arnhem. Dit restaurant heeft een uitstekende reputatie en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. In dit sfeervolle restaurant, gelegen op steenworp afstand van het centraal station, kan je de gehele dag genieten van een gevarieerde menukaart en verrassende cocktails.

Adres

Willemsplein 46, 6811 KD in Arnhem

Ligging

In het centrum

Parkeergelegenheid

Parkeergarage Arnhem centraal –
Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem

Restaurant

Aziatisch, Shared dining

Restaurant Auberge du Bonheur met tuin

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Over deze plek

Maar STAN biedt meer dan alleen lekker eten in Arnhem. Het restaurant heeft een unieke en gezellige sfeer die je meteen op je gemak stelt. Het interieur is modern en stijlvol, met mooie verlichting en comfortabele stoelen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie. Er is voor ieder wat wils, van vlees- en visgerechten tot vegetarische opties en heerlijke desserts. Het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de samenstelling van de gerechten die je met jouw gezelschap kan delen.

Wat zijn de speciliateiten? 

Of je nu komt voor het heerlijke eten, de gezellige sfeer of fantastische cocktails, je zult zeker niet teleurgesteld zijn in dit restaurant. Typerend is de nieuwe trend in de restaurantwereld, genaamd shared dining. Waar je jouw gerechten deelt. Maar ook voor verfrissende cocktails, uitrusten op het terras of een leuke dj-avond kan je terecht in dit restaurant.

Bron foto: Unsplash.com

Shared dining

Met een gevarieerde menukaart met meerdere kleinere gerechten kies je drie gerechten per persoon en delen maar! Bekijk hier de menukaart.

Gerecht Auberge du Bonheur

Bron foto: Unsplash.com

High-Cocktail

Een heerlijke cocktail in de zomer. Dat klinkt als muziek in de oren. Heb je vaak moeite met een cocktail kiezen? Kies dan voor de high-cocktail en geniet van verschillende smaken!

Bron foto: unsplash.com

DJ nights

Ben je na een dagje Arnhem nog niet uitgefeest? Bezoek een van de DJ nights en dans erop los in de zaal van restaurant STAN.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Arnhem

Bezoek Burgers' Zoo

Bezoek het Openluchtmuseum

Volop eet- en drinkmogelijkheden

Wandel op de Veluwe

Je komt heel gemakkelijk in Arnhem met het openbaar vervoer: je stapt uit op het prachtige station en loopt zo het centrum in. In Arnhem zijn er verschillende dingen te doen in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het dierenpark Burgers’ Zoo, het Openluchtmuseum en het Wijnmuseum. Naast het winkelen bij Van Dal zijn er prachtige wandelingen waarbij je langs beschilderde muren loopt om bij de winkelstraat te komen. Lees alles in ons artikel ‘Wat is er te doen in Arnhem?

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Arnhem | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: