Home » Eropuit » Restaurant Gusto Y Mucho Mas Heerenveen
Restaurant Gusto Y Mucho Mas Heerenveen

Gusto Y Mucho Mas is een gezellig restaurant gelegen in het hart van Heerenveen, bekend om zijn smakelijke Zuid-Amerikaanse gerechten en warme sfeer. Het restaurant is een populaire plek voor locals en toeristen die willen genieten van heerlijk eten en drinken.

Adres

Vleesmarkt 9, 8441 EW Heerenveen

Restaurant

Zuid-Amerikaans

Parkeergelegenheid

Bij het restaurant

Ligging

In het centrum

Rolstoelvriendelijk

Ja

Het Jenevermuseum

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Geschiedenis

De geschiedenis van Gusto Y Mucho Mas gaat terug tot de jaren ’90, toen het restaurant werd opgericht door een echtpaar met een passie voor de Zuid-Amerikaanse keuken. Het restaurant heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een populaire plek voor mensen die op zoek zijn naar een heerlijke Zuid-Amerikaanse eetervaring.

Wat zijn de speciliateiten? 

Op het menu van Gusto Y Mucho Mas staan tal van heerlijke gerechten die typisch zijn voor de Zuid-Amerikaanse keuken. Van empanadas en ceviche tot pittige steakgerechten en enchiladas, er is voor elk wat wils. Het restaurant staat ook bekend om zijn uitgebreide cocktailmenu, met klassieke margaritas en pisco sours tot aan creatieve, zelfgemaakte cocktails.

Bron foto: Unsplash.com

Cocktails

Het cocktailmenu bij Gusto Y Mucho Mas is uitgebreid en gevarieerd. Probeer zeker eens een klassieke margarita of een pisco sour, of laat je verrassen door een van de zelfgemaakte creaties van de barman.

.

Bron foto: Unsplash.com

Vlees

Heerlijk steakgerechten en enchiladas. Ook vega verkrijgbaar!

 

High Tea-VanDal

Bron foto: Unsplash.com

Empanadas

Deze heerlijke gefrituurde deeghapjes gevuld met vlees, groenten of kaas zijn een must-try bij Gusto Y Mucho Mas. Ze zijn knapperig aan de buitenkant en lekker zacht aan de binnenkant, en de vulling is heerlijk gekruid.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Heerenveen

Overnacht in hotel in het Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Bezoek Thialf

Bezoek het Belvédère museum

Maak een stadswandeling

Heerenveen is een bekende stad onder de Nederlanders. Voor de meeste wel een stuk rijden maar zeker de moeite waard. Er is aardig wat te beleven in de omgeving. Wij hebben wat tips voor je klaar gezet om heerlijk een dag of weekend weg te gaan! Bekijk ook zeker ons artikel ‘Wat is er te doen in Heerenveen‘ om nóg meer inspiratie op te doen. Bezoek daarbij ook Van Dal in Heerenveen aan de Dracht 85.

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Eropuit | Heerenveen | Horeca | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: