Home » Eropuit » Restaurant Auberge du Bonheur
Restaurant Auberge du Bonheur

Algemene informatie

In het moderne restaurant La Nouvelle Auberge, welke onderdeel van Auberge du Bonheur in Tilburg is, weet cuisinier Ralph Blaakenburg zijn gasten elke keer weer te verrassen. Houd je van de Franse keuken en eerlijke, authentieke producten? Dan ben je hier aan het juiste adres. La Nouvelle Auberge – die ook in de culinaire gidsen Lekker500 en Gault&Millau staat – is één van de toprestaurants die Tilburg rijk is. Benieuwd naar dit restaurant? Lees dan verder!

Adres

Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg

Ligging

Aan de rand van Stadsbos013 Tilburg

Parkeergelegenheid

Gratis parkeergelegenheid bij Auberge du Bonheur

Restaurant

Culinaire Franse keuken

Aantal zitplaatsen

Op reservering

Restaurant Auberge du Bonheur met tuin

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Auberge du Bonheur binnen

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Over deze plek

Schuif aan bij La Nouvelle Auberge om te genieten van culinaire gerechten in een avondvullend programma. Kies van twee tot wel zes gangen en laat je meenemen door de unieke smaaksensaties die de cuisinier voor jou in petto heeft. La Nouvelle Auberge beschikt ook over verschillende private dining rooms – ruimtes waar men afgescheiden van andere bezoekers in rust kunnen eten – en leent zich perfect om te dineren met gezelschappen van acht tot veertig personen.

Bonheur Horeca Groep exploiteert tien verschillende horecalocaties in en rondom Tilburg, waaronder hotel/restaurant Auberge du Bonheur, het Koning Willem II stadion en Grotto, een ontmoetingsplek in Stadsbos013. De organisatie staat bekend om verschillende evenementen die ze verzorgen en bijzondere pop-upconcepten op onder andere de Tilburgse Kermis. Houd daarom vooral hun social media kanalen in de gaten om te zien wat er dit jaar op de planning staat.

Wat zijn de speciliateiten? 

Laat je ieder seizoen weer verblijden met het speciale Auberge du Bonheur menu van restaurant La Nouvelle Auberge. Kies daarbij een heerlijke kaasplank en wijnarrangement. Ben je met de auto? Kies dan verstandig voor het bobarrangement.

Bron foto: Unsplash.com

Seizoensgebonden menu’s

Het menu is elk seizoen verschillend. Er is elk seizoen een nieuwe menukaart met gerechten, waarvan de gerechten bereid worden met ingrediënten die passen bij het seizoen.

Gerecht Auberge du Bonheur

Bron foto: Bonheur Horeca Groep

Michelinwaardig eten

La Nouvelle Auberge heeft geen Michelin ster, maar je kunt er wel op een Michelin niveau dineren en genieten van mooie gerechten die je absoluut bijblijven.

Bron foto: unsplash.com

Wijnen en kazen

Kom naar La Nouvelle Auberge en kies bijvoorbeeld voor een van de verschillende wijnarrangementen of een romig kaasdessert achteraf.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Tilburg

Overnacht in Boetiek Hotel Auberge du Bonheur

Bezoek het Natuurmuseum Brabant

Volop eet- en drinkmogelijkheden

Winkelen in de Heuvelstraat

In de omgeving van Auberge du Bonheur Tilburg is genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan het verkennen van de verschillende wandelroutes in het Stadsbos013 of bezoek Museum De Pont. Natuurlijk ga je ook even langs onze winkel in Tilburg, waar je de mooiste mannenmode onder het genot van een vers gezette kop koffie op de kop tikt. Benieuwd wat er nog meer te doen is in Tilburg? Lees ons artikel ‘Wat is er te doen in Tilburg?’ waarna we je hopelijk binnenkort in Tilburg treffen!

Poppodium 013

Bron foto: Merktilburg.nl

Architectonische gebouwen - Kemptoren Tilnurg

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: Unsplash.com

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Eropuit | Stedengids | Tilburg | Horeca

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: