U
Home » Puzzelen » Puzzel van de maand: december

Puzzel van de maand: december

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maakt u ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs. Wat we in december voor u in petto hebben? Een raad & win plaatje met een wel heel bijzondere prijs!

Raad & Win: hoeveel schoenen zitten er in de zak?

Klaar voor de start? Af! Raad het aantal schoenen dat Sinterklaas in deze zak heeft achtergelaten en maak kans op een razendsnelle racebaan. In naam van Berkelmans mogen we dit prachtige circuit van Carrera Go weggeven, waar Max Verstappen en Lewis Hamilton het in een bloedstollende wedstrijd tegen elkaar opnemen. Reageer via het contactformulier hieronder.

Maak kans op een Carrera Go Racebaan (t.w.v. €73,95)

Meedoen kan tot en met 31 december 2021. De winnaar wordt in januari bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Zet hem op!

Stuur de oplossing in en maak kans op een leuke prijs!

  Bekijk de collectie van Berkelmans

  Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
  Geschreven door: Van Dal mannenmode

  Categorie: Puzzelen

  Deel dit artikel op:

  Lees ook dit eens: