Home » Puzzelen » Prijspuzzel juni & juli 2022

Prijspuzzel juni & juli 2022

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Tijd voor een doldwaze rebus! Tenminste, doldwaas als je er heel lang op moet broeien. Krijg jij het voor elkaar om de vrolijke boodschap te ontrafelen? Tip: het heeft te maken met een hoop nattigheid… De oplossing stuur je vervolgens naar ons om onmiddellijk kans te maken op een tropische zwembroek (t.w.v. €29,99) waar je makkelijk in schiet tijdens je eerstvolgende vakantie. Zo wordt iedere duik een stuk stijlvoller! We wensen je alvast heel veel succes.

Maak kans op een Bartlett Zwembroek (t.w.v. € 29,99).

Meedoen kan tot en met 31 juli 2022. De winnaar wordt in juli bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Tijd om te winnen!

Stuur de oplossing in en maak kans op een leuke prijs!

  Deel dit artikel op:

  Dit is ook interessant: 

  Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
  Geschreven door: Van Dal mannenmode

  Categorie: Puzzelen

  Right Menu Icon