Home » Van Dal Actueel » Prijswinnaars loterij
Prijswinnaars loterij

De afgelopen maand stond volledig in het teken van ons 70-jarige bestaan. Al zo lang timmeren we aan de weg om stijlvolle mannenmode voor een betaalbare prijs aan te bieden. En wie jarig is, trakteert. Daarom hebben we een speciale loterij op poten gezet waarbij we meer dan 12.000 prijzen weggaven.

Er was veel te winnen ook. Van Dal speelkaarten, notitieboekjes en waterflessen met infuser, maar ook Weber BBQ Master Touch sets, Vortex verrekijkers en Apple iPads. Wat je ervoor moest doen? Minimaal 50 euro besteden. Het mooie is dat je dan bij 100 euro twee krasloten kreeg, bij 150 euro drie krasloten enzovoorts. Zo kon je handig stapelen en je winkans vergroten!

De loterij was een enorm succes en het werd dan ook enthousiast ontvangen. Uiteindelijk zijn er meer dan 42.000 loten verdeeld en zijn er dus ruim 12.000 prijzen weggegeven. Iedere winkel had een hoofdprijs weg te geven en ook iedere winkel zwaaide gelukkige winnaars uit die erg verrast reageerden. Dat waren niet alleen loyale klanten die al jarenlang onze winkels binnenlopen, maar ook nietsvermoedende mannen en vrouwen die zo hun eerste kennismaking hadden.

Wij vinden het heel leuk dat de loterij veel mensen blij heeft gemaakt. In de toekomst zullen we blijven verrassen en doen we elke dag ons best om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Blijf ons dus in de gaten houden, want je weet nooit wat voor moois we nu weer voor jou in petto hebben!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: