Home » Puzzelen » Prijspuzzel van de maand: november
Prijspuzzel van de maand: november

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maakt u ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs. Wat we in november voor u in petto hebben? Een doldwaze rebus!

Rebus

Maak van links naar rechts de kloppende combinatie van de plaatjes en letters.

Maak kans op een Van Dal waardebon (t.w.v. €50,00)

De herfst is in volle gang en de wintercollectie ligt weer in onze winkels. Los de rebus op en maak kans op een waardebon ter waarde van €50,00 om in een van onze Van Dal mannenmode winkels te verzilveren. Bemachtig gelijk een stijlvol vest of warme trui, een overhemd in herfstkleuren of een broek die past bij het najaar.

Meedoen kan tot en met 30 november 2021. De winnaar wordt in december bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Zet hem op!

Stuur de oplossing in en maak kans op een leuke prijs!

    Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
    Geschreven door: Van Dal mannenmode

    Categorie: Puzzelen

    Deel dit artikel op:

    Dit is ook interessant: