Home » Puzzelen » Prijspuzzel van de maand: februari 2022
Prijspuzzel van de maand: februari 2022

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Deze maand dagen we je uit om deze rebus op te lossen. Tip: het heeft te maken met het seizoen waar we nu in zitten. Als je met het gekraak van je hersenen de oplossing weet te ontrafelen, kun je die direct naar ons sturen om kans te maken op een gaaf winterpakket met een heerlijk zachte sjaal (t.w.v. €49,99) en een fleecedeken (t.w.v. €19,95) waardoor je het nooit meer koud hoeft te hebben. Leuke bonus: je krijgt er een flink blik erwtensoep van Unox en een handige ijskrabber bij. Alvast succes!

Oplossing prijspuzzel

Klik hier voor de oplossing van de prijspuzzel

Helemaal winterklaar met Van Dal

Maak kans op een winterpakket met een Bartlett sjaal (t.w.v. € 49,99), fleecedeken, ijskrabber en flink blik Unox erwtensoep.

Meedoen kan tot en met 28 februari 2022. De winnaar wordt in maart bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Tijd om te winnen!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Puzzelen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: