Home » Puzzelen » Prijspuzzel oktober/november 2022
Prijspuzzel oktober/november 2022

”’Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Swim to Fight Cancer was een avontuur. Het was een bijzondere dag voor zowel het Van Dal team als de supporters. Op de laatste zomerdag ging iedereen van start om het doel te behalen. We kijken terug op een buitengewone ervaring en zijn trots op het behaalde resultaat. Om er dit najaar gezellig en comfortabel bij te zitten maak je met deze puzzel kans op een Bartlett badjas en het memorabele boek ‘Mijn eerste 18 jaar!’ Dit zijn zonder twijfel twee fantastische prijzen om te winnen, dus doe mee tot en met 30 november 2022.

Let op: in het fysieke magazine staat een spelfout. Mandel dient Mantel te zijn.

Oplossing prijspuzzel

Klik hier voor de oplossing prijspuzzel

Oplossing wordt begin december bekendgemaakt

Maak kans op een Bartlett badjas en een ‘Mijn eerste 18 jaar’ boek uit jouw jaar!

Meedoen kan tot en met 30 november 2022. De winnaar wordt in december bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Tijd om te winnen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stuur de oplossing in en maak kans op een leuke prijs!

    Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
    Geschreven door: Sabine Bakkum

    Categorie: Puzzelen

    Deel dit artikel op:

    Dit is ook interessant: