Home » Puzzelen » Prijspuzzel juni 2023
Prijspuzzel juni 2023

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels, cryptogrammen en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Met een scherp oog voor detail en een brein dat graag puzzelt, kun je de uitdaging van een cryptogram aan. Laat je grote woordenschat en logisch denkvermogen de weg wijzen naar de verborgen betekenissen. Terwijl je elke letter ontrafelt, maak je kan op een schoenenspray (t.w.v. €14,99). Beschermende schoenspray voor leder, suède, nubuck en combinaties hiervan.

Horizontaal
6 Omkleedde zich met bewondering. (5) 8 Vermoeide dieren boven water krijgen. (8) 10 Rit die wordt uitgebreid. (4) 11 Door de telefoon is te horen dat die een slechte conditie heeft. (5) 12 Zij heeft haar prijs. (4) 13 Zo kan ‘k stoken en kijven. (8) 14 Die rotzak vocht. (5).

Verticaal
1 Aarzelende oprisping bij de verbindingsdienst. (6) 2 Waterman die naam heeft gemaakt. (7) 3 Deze vogel bederft helemaal. (7) 4 Een veer biedt geen weerstand. (7) 5 Weinig luxe variant op een griezelhuis. (6) 7 Oude munt die u in de kast vindt en in het bos. (6) 9 Inwoners van de op een na grootste plaats van Drenthe. (6)

Maak kans op beschermende schoenenspray (t.w.v. €14,99).

Bescherm jouw schoenen zodat ze langer mee gaan! Los de puzzel op en win!

    De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
    Geschreven door: Thijs

    Categorie: Puzzelen

    Deel dit artikel op:

    Dit is ook interessant: