Home » Puzzelen » Prijspuzzel januari
Prijspuzzel januari

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Tijd voor een doldwaze rebus! Tenminste, doldwaas als je er heel lang op moet broeien. Krijg jij het voor elkaar om de vrolijke boodschap te ontrafelen? Tip: het heeft te maken met een hoop nattigheid… De oplossing stuur je vervolgens naar ons om onmiddellijk kans te maken op een Victorinox zakmes (t.w.v. €34,95). Zo wordt elke boswandeling een stuk spannender. We wensen je alvast heel veel succes.

Maak kans op een Victorinox zakmes (t.w.v. € 34,95).

Meedoen kan tot en met 31 januari 2023. De winnaar wordt in februari bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Tijd om te winnen!

    Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
    Geschreven door: Sabine Bakkum

    Categorie: Puzzelen

    Deel dit artikel op:

    Dit is ook interessant: