Home » Puzzelen » Prijspuzzel augustus 2022
Prijspuzzel augustus 2022

Puzzelen is overal ter wereld populair. Iedere dag buigen mensen zich over allerlei woordraadsels en breinbrekers, van makkelijk tot moeilijk en van klein tot groot. Met de puzzels in dit online magazine maak je ook deze maand weer kans op een bijzondere prijs.

Van Dal is constant in beweging. Van het openen van een nieuwe winkel tot het stimuleren van een goed doel. Wij zijn van alle marken thuis. Benieuwd wat wij allemaal van plan zijn? Los de prijspuzzel op en kom erachter!

Vul de antwoorden in en het woord dat in de grijze balk van boven naar beneden verschijnt, is de oplossing. Weet jij de code te ontrafelen in deze Filippinepuzzel? Dan maak je gelijk kans op een handige Beagles tas t.w.v. €29,95. Veel succes!

Oplossing prijspuzzel

Klik hier voor de oplossing van de prijspuzzel

Drachten

Maak kans op een Beagles Tas in de kleur geel (t.w.v. € 29,95). 

Meedoen kan tot en met 31 augustus 2022. De winnaar wordt in september bekendgemaakt middels een persoonlijk bericht. Tijd om te winnen!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Puzzelen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: