Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze polo’s & T-shirts collectie voor de zomer 2022
Ontdek onze polo’s & T-shirts collectie voor de zomer 2022

Waar zon schijnt, komen korte mouwen uit de kast. Oh jazeker: de tijd is eindelijk aangebroken waar je onze gloednieuwe polo’s en T-shirts voor de zomer kunt ontdekken! Wat je in deze gezellige periode van het jaar kunt verwachten? Vooral vrolijke kleuren, spontane teksten en een uiterst comfortabele pasvorm. Zo kun je je meer bezighouden met de échte zomerproblematiek: heb je zin in een ijsje? Wordt het later op de dag maximaal 25 of 30 graden? Afkoelen aan zee of op het terras? Dit is de zomer van 2022!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

3

T-shirts

Hoe beter de zon verwelkomen dan met een T-shirt? Precies; dit is de ideale basis! Of je het nou als centraal kledingstuk draagt of als een onderlaag maakt niet uit, maar een T-shirt kan altijd. In dit geval gaan we er even van uit dat je er de toon mee wilt zetten.

Dan helpt het natuurlijk wel dat de kwaliteit goed is, de kleuren lekker bij het seizoen passen en de print er echt uit weet te springen. Onze merken Bartlett, Haze & Finn en Lerros zijn er klaar voor om jou zomerklaar te maken. Denk aan subtiele, positieve leuzen, en variaties met logo’s en kleurrijke elementen.

Een T-shirt kan altijd, maar wel graag op een stijlvolle manier!

3

Polo's

Maar weinig mensen weten het, maar de polo stamt af van het tennisveld. Niemand minder dan René Lacoste ontwierp het kledingstuk dat onderin wat langer was en daardoor beter in de broek te (ver)stoppen was. Zo kon hij ongehinderd verder tennissen en luchtig gekleed zijn. Wat bleek; de sportieve uitstraling deed het ook nog eens enorm goed in de herenmode.

Vandaag de dag zijn er talloze variaties en met name deze uitvoeringen van Bartlett, Max Goodman, Casa Moda, Fynch-Hatton, Haze & Finn en Lerros mogen niet ongezien blijven. Stunt met sierlijke strepen, bewaak de kracht van eenvoud met een gebreid reliëf of houd het wat klassieker met een donkerblauw motief. 

Afkomstig uit de sport en blijvend in de mode.

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

3

Polo's met lange mouwen

Vind je het toch prettig om lange mouwen in je garderobe te hebben? Ontdek dan de polo’s met lange mouwen van Haze & Finn! De rustige kleuren kun je creatief combineren met contrasten, waardoor het als geheel wat meer in het oog springt.

De kwaliteit is hoogwaardig en houdt je lekker warm. Handig als de zon al een tijdje ondergegaan is en de avondbries nog fris aanvoelt. Ook nog handig: het vaststellen van jouw ideale maat en pasvorm! Scroll nog iets verder door om te leren wat bij jou past.

Lange mouwen zijn altijd goed om te hebben.

Maatadvies per merk

Pasvorm Bartlett

De pasvorm van de kleding van Bartlett is regular fit en valt normaal.

Pasvorm Haze & Finn

De pasvorm van de kleding van Haze & Finn is modrn fit en valt strakker rond de taille

Pasvorm Max Goodman

De pasvorm van de kleding van Max Goodman is modern fit en valt strakker rondom de taille. 

Pasvorm Lerros

De pasvorm van de kleding van Lerros is modern fit en valt strakker rondom de taille. 

Pasvorm Fynch-Hatton

De pasvorm van de kleding van Fynch-Hatton is regular fit en valt normaal.

Pasvorm Casa Moda

De pasvorm van de kleding van Casa Moda is comfort fit en valt ruimer rondom de taille. 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: