Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze Fynch-Hatton wintercollectie 2022
Ontdek onze Fynch-Hatton wintercollectie 2022

Het Duitse merk Fynch-Hatton kenmerkt haar kleding niet van de Duitse Zugspitze, waar Van Dal haar nieuwe winter fotoshoot heeft gehouden, maar haalt haar inspiratie uit Afrika. De Afrikaanse kleuren, patronen en savanne vormen het decor voor de collecties van dit stijlvolle merk. Ontdek hier onze Fynch-Hatton wintercollectie van 2022!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Fynch-Hatton verrast je altijd

Als ondernemende man kun je er te allen tijde stijlvol uitzien door bijzondere kleuren te laten spreken. Uitsprekende truien en vesten combineer je elegant met de subtiele overhemden met bijzondere patronen.

Hierbij doen paisleyprints en eenvoudige all-overmotieven het erg goed! Dat houdt de aandacht op de persoon, terwijl het toch een creatieve tint meegeeft. De truien en vesten hebben iets minder franje en leggen meer de focus op de krachtige kleuren. Daarmee kun je dus op gave manieren afstemmen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Regular fit pasvorm

De pasvorm van Fynch-Hatton is regular fit, wat inhoudt dat het vrij recht-toe-recht-aan is. De bovenkleding valt recht langs de taille, waardoor het op een vrij universele manier zit. Het biedt genoeg bewegingsruimte om er dagelijks op uit te gaan en inspireert om er in deze dagen ook volledig voor te gaan. Met de lekker zittende kleding van Fynch-Hatton gaat jouw dag perfect van start!

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Kleuren in harmonie

De set die Jan draagt presenteert Fynch-Hatton zoals we het merk graag zien. Allereerst legt hij een moderne basis met donkerblauwe jeans. Hierop draagt hij een wit vest die fijn gemêleerd is.

Een blik op het vest kan genoeg zijn om volledig overtuigd te zijn; vooral als je ziet hoe eenvoudig je deze kunt combineren. Doordat het enkel een subtiel borstlogo laat zien, kun je best wat extra details naar boven brengen met dit onderliggend overhemd. De keuze voor de blauw-groenmix is ideaal, want het laat de kleuren in harmonie komen.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verkrijgbaar in deze Van Dal winkels

Absoluut, de nieuwe Fynch-Hatton toevoegingen aan onze wintercollectie mag je niet missen. Daarom is het wel zo handig om te weten dat dit deel van de collectie beperkt beschikbaar is. Navigeer naar onze winkel in Barneveld, Beek, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Etten-Leur, Goes, Maassluis, Nieuwegein, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Veenendaal, Waalwijk, Wijchen, Zeist of Zoetermeer. Uiteraard is de hele collectie beschikbaar op www.vdal.nl!

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: