Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze Campbell zomercollectie 2023
Ontdek onze Campbell zomercollectie 2023

Nieuw bij Van Dal in de collectie: het merk Campbell. Dit klassieke merk met een moderne twist is helemaal voor de man van nu. Elk seizoen beidt het merk een vernieuwde collectie aan met de kleuren, prints en materialen van nu. Zo kan jij zonder zorgen jouw zomer tegemoet gaan in stijlvolle kleding. Ontdek nu onze Campbell zomercollectie 2023.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Klassiek het een moderne twist

De herenkleding van Campbell heeft een groot en divers aanbod welke ontworpen is voor de zelfverzekerde man die gaat voor comfort. Een kledingset voor een formele afspraak, dagje uit, maar ook voor een vrije dag. Met het brede aanbod van dit merk haal je alles voor de mannelijke garderobe in huis en heb je voor elke gelegenheid de perfecte set. Kies een polo in natuurlijke tinten, een klassiek overhemd of een comfortabel vest. Jouw dag begint bij Campbell.

Model Pim Wijzenbeek draagt Campbell voor Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Campbell

Model draagt Campbell voor Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

In veel Van Dal winkels verkrijgbaar

Absoluut, de nieuwe Campbell toevoegingen aan onze zomercollectie mag je niet missen. Daarom is het wel zo handig om te weten dat dit deel van de collectie beperkt beschikbaar is. Navigeer naar onze winkel in Barneveld, Beek, Breda, Etten-Leur, Heerenveen, Maassluis, Nieuwegein, Roosendaal, Tilburg, Veenendaal, Venray of Waalwijk. Uiteraard is de hele collectie beschikbaar op onze webwinkel!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: