Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze Berkelmans wintercollectie 2022
Ontdek onze Berkelmans wintercollectie 2022

Stap voor stap naderen de koude dagen en komt de winter écht dichtbij. Hoogste tijd om langs onze winkel te lopen om de nieuwe Berkelmans wintercollectie te bekijken dus. Onze nieuwe collectie Berkelmans schoenen staat in het teken van eropuit gaan. Daarbij passen de nieuwe accessoires als riemen perfect om jouw kledingset helemaal compleet te maken.

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Nieuwe invloeden

Al vanaf 1890 kenmerkt Berkelmans zichzelf met vakkundigheid en ondernemerschap. Het familiebedrijf ontstond in Oisterwijk, waar Graadje Berkelmans, zoon van leerlooier Fransiscus Berkelmans, met grote ambitie een zelfstandig schoenmaker werd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog lag de focus op het produceren van werk- en militaire schoenen, waarna het door de jaren heen steeds meer evolueerde. Dat herenschoenen daarna een onsterfelijke reputatie kregen is duidelijk.

De invloed van hippe sneakers is sterk merkbaar bij allerlei grote merken en eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Neem nou ons vertrouwde Berkelmans. Stevige zolen houden je lichaam met beide benen op de grond en het zachte suède geeft het geheel een luxueuze twist. Zo krijg je vanzelf zin om de deur uit te gaan!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Een stap hoger

Een van de beste manieren om een blijvende indruk achter te laten is door schoenen te dragen die in het oog springen. Dat kan door op te vallen met kleur, maar ook met een spannende print. Denk bijvoorbeeld aan een ruige slangenprint die over de hele schoen kronkelt.

Dit paar van Berkelmans doet dat op een voortreffelijke manier met bruine tinten terwijl de donkere veters een mooi contrast toevoegen. Perfect te combineren met een stoere, bijpassende riem. Door deze twee samen te dragen wordt elke kledingset een succes!

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

De ideale sneaker

Maak je graag een unieke wandeling of ga je er graag op uit op de fiets? Dan kan een comfortabele en stijlvolle sneaker niet ontbreken. Vanwege de rubberen loopzool heb je meer grip en minder snelle slijtage. Daarbij zijn de zolen uitneembaar, waardoor de mogelijkheid om eigen zolen erin te leggen, ook altijd mogelijk is. De sneakers van Berkelmans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren om zo jouw kledingset altijd naar het hoogste niveau te tillen.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verkrijgbaar in alle Van Dal winkels

Waar je je ook begeeft, Berkelmans kun je altijd in je handen krijgen! Deze collectie kun je namelijk in alle Van Dal winkels kopen. Loop binnen in jouw favoriete winkel en laat je verrassen door de kleurrijke collectie vol eigentijdse mannenkleding!

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: