Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze Bartlett Classics zomercollectie 2023
Ontdek onze Bartlett Classics zomercollectie 2023

Bartlett Classics (voormalig Bartlett & Walker) is ons eigen merk en in 2022 ontstaan. Het merk heeft zich als submerk van Bartlett, wat uit 1972 stamt, ontwikkeld tot een klassiek merk en beoogt dat nette kleding stijlvol en comfortabel moet zijn. Elk seizoen presenteert Bartlett Classics een compleet nieuwe collectie hoogwaardige mannenkleding met aansprekende en kenmerkende ontwerpen die tijdloos zijn. Dit is de Bartlett Classics zomercollectie 2023.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Luxe en klassiek

Op zoek naar een stijlvol kledingmerk met een luxe en klassieke afwerking? Bartlett is een gevestigde naam binnen de modewereld en Bartlett Classics voegt jouw luxe en klassieke stijl toe aan jouw kledingset. Al vele jaren bewijst Bartlett elk seizoen een collectie samen te kunnen stellen waar de juiste balans te vinden is: fraaie materialen, een uitstekende afwerking en een scherpe prijs. Dit seizoen bewijst Bartlett Classics dat comfort en stijlvol naadloos op elkaar aansluiten.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Comfortabele pantalons

De comfortabele pantalons van Bartlett Classics kunnen niet in jouw garderobe ontbreken. De tijdloze en klassieke ontwerpen maken deze pantalons erg comfortabel. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze pantalon het perfecte evenwicht tussen stijl en comfort. Het zachte katoenen materiaal voelt heerlijk aan op de huid en zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt.

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

In alle Van Dal winkels verkrijgbaar

Goed om te weten: Bartlett Classics wordt in al onze winkels en webwinkel verkocht. Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat je de veelbelovende collectie misloopt. Kom langs, laat je verrassen en vraag eventueel om modeadvies van onze medewerkers; ze helpen je graag verder!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: