Home » Stijlvolle mode » Ontdek onze Bartlett Active zomercollectie 2023
Ontdek onze Bartlett Active zomercollectie 2023

Bartlett Active (voormalig Max Goodman) is ons eigen merk en in 2022 ontstaan. Het merk heeft zich als submerk van Bartlett, wat uit 1972 stamt, ontwikkeld tot een modern merk en beoogt dat sportieve kleding functioneel, comfortabel en toegankelijk in prijs moet zijn. Elk seizoen presenteert Bartlett Active een compleet nieuwe collectie hoogwaardige mannenkleding met aansprekende en kenmerkende ontwerpen die tijdloos zijn. Dit is de Bartlett Active zomercollectie 2023.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stoer en kleurrijk

Omdat Bartlett Active volledig van eigen bodem komt, kunnen we perfect inspelen op jouw wensen. Moderne kleuren? Check. Draagcomfort waar je urenlang mee vooruit kunt? Check. De ingrediënten om een kledingset helemaal af te maken? Ook check! Of je nu kiest voor een fier overhemd met rijke kleuren, een gestreepte polo met subtiel borstlogo of een witte trui waar moderne tinten samenwerken: Bartlett Active schiet je graag te hulp. Deze verfijnde mix van kleding zorgt voor dé uitrusting waar je elke dag wel mee wilt beginnen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Zomerse broeken

Zowel een lichte als donkere broek werkt goed onder deze kledingsets. De witte chino maakt het wat chiquer, de roze korte broek maakt je zomerproof en de blauwe cargobroek heeft extra praktisch nut door de grote, opgestikte zakken. Moderne sneakers met een witte zool doen het perfect, dus dan rest enkel nog de vraag: voor welke set ga jij?

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

In alle Van Dal winkels verkrijgbaar

Goed om te weten: Bartlett Active wordt in al onze winkels en webwinkel verkocht. Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat je de veelbelovende collectie misloopt. Kom langs, laat je verrassen en vraag eventueel om modeadvies van onze medewerkers; ze helpen je graag verder!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: