Home » Stijlvolle mode » Ontdek de zomer 2022 collectie van Lerros
Ontdek de zomer 2022 collectie van Lerros

Om te verrassen met kleur hoef je niet ellenlang te zoeken, maar kun je gemakkelijk terecht bij de zomercollectie van Lerros. Het Duitse merk heeft een sportief karakter en weet zich vooral door in het oog springende details te onderscheiden. Met kleurrijke keuzes ben je altijd klaar voor alle gelegenheden. Ontdek de zomer 2022 collectie van Lerros!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Subtiel en contrasterend

Elke dag die ons dichterbij de zomer brengt is een goede dag. Daar hoort dan ook een vrolijk gevoel bij, en dat is precies waar Lerros bij komt kijken. Door een lichtkleurig overhemd als uitgangspunt te nemen kun je alle kanten op. Geef dit canvas kleur met subtiele tinten die hier en daar een contrasterende kleur laten zien.

Dat kan op de ritssluiting zijn, maar ook de rits zelf of merklabels. Over je overhemd kun je een mooie trui of zomerjas dragen zodat je niet alleen de juiste kleuren combineert, maar ook lekker warm blijft. Zo kun je ook combineren met T-shirts, polo’s en vesten. De brede collectie is er een om zo snel mogelijk te ontdekken!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Smal rondom de taille

De kleding van Lerros heeft een modern fit pasvorm. Dat wil zeggen dat zowel bovenkleding als broeken vrij smal rondom de taille vallen en daarmee geschikt zijn voor mannen met een slank postuur en mannen die ervan houden als kleding gepast valt.

De maatboog spant daarbij ook nog eens van maat M tot en met 3XL, waardoor elk postuur stijlvol aangekleed kan worden. Lerros is hét merk voor alledaagse kleding waarmee je toch een sportieve en casual uitstraling geniet. Proef de nieuwe collectie maar eens; het kan goed zijn dat je nooit meer zónder wilt!

Voor ieder wat wils!

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Kledingsets waar je echt mee opvalt

Vandaag is rood… de kleur van jouw zomerjas! Knallen met kleur krijgt een hele nieuwe betekenis met deze flitsende uitvoering. En dat is maar goed ook, want je mag er wel zijn. De gewatteerde jas heeft een blokking patroon en is heerlijk licht in gewicht.

Deze laat je rusten op subtiele lagen, zodat de jas al het meeste werk voor je doet. Denk hierbij aan en subtiel overhemd, polo of comfortabele trui. Een korte broek laat de hele kledingset lekker ademen en bijpassende sneakers maken de sportieve uitstraling compleet. Zeg nou zelf: deze set mag niet in jouw garderobe ontbreken!

Laat een flitsende zomerjas het meeste werk doen.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verkrijgbaar in alle Van Dal winkels

Waar je je ook begeeft, Lerros kun je altijd in je handen krijgen! Deze collectie kun je namelijk in alle Van Dal winkels kopen. Loop binnen in jouw favoriete winkel en laat je verrassen door de kleurrijke collectie vol casual mannenkleding!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: