Home » Stijlvolle mode » Ontdek de Fynch-Hatton zomer 2022 collectie
Ontdek de Fynch-Hatton zomer 2022 collectie

Ben je klaar voor de volgende onthulling? De zomercollectie 2022 van Fynch-Hatton is namelijk bij Van Dal aangekomen. Het Duitse modemerk Fynch-Hatton vindt zijn origine in 1984 en haalt inspiratie uit vele ontdekkingsreizen door Afrika. Van het illustratieve logo tot aan verleidelijke kleuren die doen denken aan de savanne; overal zie je de Afrikaanse invloed terugkomen. Ontdek de collectie vandaag!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bovenkleding voor elke denkbare situatie

De bovenkleding uit de zomercollectie stoomt je klaar voor elke denkbare situatie. Als ondernemende man kun je er te allen tijde stijlvol uitzien door bijzondere kleuren te laten spreken. Verken blauw, groen en alles wat daartussen zit en wees niet bang om eens nieuwe combinaties uit te proberen.

Dat gaat bijvoorbeeld al uitstekend met polo’s en overhemden met zowel lange als korte mouwen; ideaal voor warme omstandigheden. Hierbij doen paisleyprints en eenvoudige all-overmotieven het erg goed! Dat houdt de aandacht op de persoon, terwijl het toch een creatieve tint meegeeft.

De truien en vesten hebben iets minder franje en leggen meer de focus op de krachtige kleuren. Daarmee kun je dus op gave manieren afstemmen!

Verken blauw, groen en alles wat daartussen zit!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Regular fit pasvorm

De pasvorm van Fynch-Hatton is regular fit, wat inhoudt dat het vrij recht-toe-recht-aan is. De bovenkleding valt recht langs de taille, waardoor het op een vrij universele manier zit. Het biedt genoeg bewegingsruimte om er dagelijks op uit te gaan en inspireert om er in deze dagen ook volledig voor te gaan. Met de lekker zittende kleding van Fynch-Hatton gaat jouw dag perfect van start!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Lichtgroene harmonie

De set die Rintje draagt presenteert Fynch-Hatton zoals we het merk graag zien. Allereerst legt hij een moderne basis met donkerblauwe jeans. Hierop draagt hij een lichtgroene V-halstrui die fijn gemêleerd is.

Een blik op de trui kan genoeg zijn om volledig overtuigd te zijn; vooral als je ziet hoe eenvoudig je deze kunt combineren. Doordat het enkel een subtiel borstlogo laat zien, kun je best wat extra details naar boven brengen met dit onderliggende overhemd. De keuze voor de groenmix is ideal, want het laat de groene kleur in harmonie komen met de blauw- en zalmkleuren.

Met deze set komen alle kleuren perfect samen.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verkrijgbaar in deze Van Dal winkels

Absoluut, de nieuwe Fynch-Hatton toevoegingen aan onze zomercollectie mag je niet missen. Daarom is het wel zo handig om te weten dat dit deel van de collectie beperkt beschikbaar is. Navigeer naar onze winkel in Barneveld, Beek, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Etten-Leur, Goes, Maassluis, Nieuwegein, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Veenendaal, Waalwijk, Wijchen, Zeist of Zoetermeer. Uiteraard is de hele collectie beschikbaar op www.vdal.nl!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: