Home » Van Dal Actueel » Nieuwe winkel in Weert
Nieuwe winkel in Weert

Ze zeggen weleens: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet Weert.” Voor ons houdt dat in dat we ruim 13 jaar met veel passie en toewijding Van Dal mannenmode op de Limburgse kaart hebben gezet. Gedurende deze jaren hebben we een hechte klantenkring opgebouwd die we voorzien van persoonlijk stijladvies. Toch kiezen we nu voor de transitie naar een nieuw pand. Gaan we u daar weer zien?

De langstraat in Weert in de jaren '30.

Weert in de jaren ’30 met zicht op de Langstraat. Bron: weertvanvroeger.nl

Langstraat 9

Waar we voorheen te vinden waren in de Stationstraat verhuizen we nu naar Langstraat 9. Daarmee zitten we gunstig in het gemoedelijke centrum. Het witkleurige pand is gebouwd in 1920 en behuisde tot dusver damesmodezaak La Beille. Wij zijn hartstikke enthousiast om het stokje over te nemen en invulling te geven aan het stoere interieur beslaat.

Een nieuwe, mannelijke uitstraling

Denk hierbij aan een mannelijke uitstraling waarbij een betonnen look het interieur van 216 m² kenschetst. De ongelakte, stalen meubels zijn omgeven met eikenhout en een stenen muur zet de puntjes op de i. Het exterieur is opgeknapt met een vernieuwde etalageruimte. Zodra u voet zet in Van Dal Weert kunt u uw vertrouwde merken terugvinden in ons diverse aanbod.

Een kopje koffie met een warm welkom.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Uw auto om de hoek

​Parkeren om de hoek is geen enkel probleem. Stel hiervoor Kromstraat 18 in op uw navigatie. Dit leidt naar een inham waar ruime plek is voor uw auto. De parkeerautomaat vindt u aan de linkerzijde. De afstand naar de winkel bedraagt 240 meter en loopt u dus met slechts drie minuten tijd. Wij geloven namelijk dat winkelen makkelijk en prettig moet zijn.

Bretels van Bartlett.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Geopend vanaf 1 april

Kom vooral eens langs in onze nieuwe winkel waar u vanaf 11 maart op afspraak kunt winkelen.  Er geldt een bijzondere openingsactie waarbij u het kookboek Corine kookt ontvangt bij besteding vanaf 150 euro. Om een afspraak te maken dient u naar de website te gaan en de stappen te volgen. Het verkoopteam is hetzelfde als in het oude pand, onder directie van de altijd vriendelijke filiaalleider Wendy Verbakel. U kunt vers gezette koffie drinken aan onze koffietafel, want het mag natuurlijk ook gezellig zijn. Op zaterdagen staat er een groente- en fruitmarkt voor de deur waar u terecht kunt voor een gezond tussendoortje. Daarbij is iedere laatste zondag van de maand een koopzondag. Wij kijken er al naar uit om u op de oude, vertrouwde manier te verwelkomen dus laat vooral weer(t) van u horen!

Zo maakt u een afspraak:

  1. Klik op onderstaande knop of bel naar 088 010 35 00 (bereikbaar op ma-vrij tussen 08.30-17.00)
  2. Kies een korte of lange afspraak
  3. Kies Van Dal Weert
  4. Reserveer een datum en tijdsvlak
  5. Bevestig de afspraak door uw gegevens in te vullen
Een close-up van Marvelis overhemden.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Een close-up van een Max Goodman broek.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Old West pasjeshouders en portemonnees.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: