Home » Van Dal Actueel » Nieuwe winkel in Eindhoven
Nieuwe winkel in Eindhoven

Dat Eindhoven vroegtijdig al het licht heeft gezien is natuurlijk geen geheim. De Lichtstad heeft altijd al aan de frontlinie gestaan om te vernieuwen en verrassen. In datzelfde sentiment is er nu bijzonder goed nieuws: Eindhoven krijgt er een nieuwe Van Dal winkel bij!

Rechtestraat 56

Dit nieuwe hoofdstuk speelt zich af aan de Rechtestraat 56, wat een absolute toplocatie is om uw stijlvolle mannenmode in te slaan. Het karakteristieke pand – voorheen een Ziggo vestiging – stamt uit 1921, dus we zien het als een voorrecht om exact een eeuw later onze identiteit in het Brabantse gebouw te doen voortleven. Dat doen we op een stoere, aantrekkelijke manier die past bij Van Dal, waarbij een fraaie combinatie van hout en staal het winkeldecor tekent.

Met 140 m² op de begane grond presenteren we trots onze nieuwe voorjaarscollectie van al uw favoriete merken, zoals Bartlett, Lerros en Marvelis. Ook kunt u de laatste artikelen van onze winteropruiming scoren, zoals broeken voor 35 euro en overhemden voor 25 euro. Let wel: op = op! Als u net zo enthousiast bent als wij, gaat de nieuwe winkel ten volle succes boeken.

Uw auto om de hoek

Parkeren op slechts drie minuten loopafstand? Geen enkel probleem. U navigeert hiervoor simpel en snel naar Q-Park Stadhuisplein, gelegen aan het Stadhuisplein 1A te Eindhoven. Met slechts 270 meter uw benen strekken bent u ook nog eens lekker gezond bezig. Tot snel!

De Sint Catharinakerk in Eindhoven.

Bron foto: Iconick

Geopend vanaf 11 maart

Baan dus gauw uw weg naar onze nieuwe winkel waar u vanaf 11 maart op afspraak kunt komen winkelen. Om een afspraak te maken dient u naar de website te gaan en de stappen te volgen. Wij, Franska en Irma, zijn de spontane verkoopmedewerkers die u graag verwelkomen met een warme kop koffie en wat lekkers.

Zodra u met een volle winkeltas het pand verlaat, kunt u uw culturele route vervolgen door een bezoek te brengen aan de neogotische Sint Catharinakerk. Deze rooms-katholieke kerk is een vaak gefotografeerde blikvanger waar regelmatig indrukwekkende evenementen worden georganiseerd. Het is goed om te weten dat ons andere pand, gelegen aan de Aalsterweg 34, ook open blijft. Met twee Van Dal winkels om u van top tot teen in stijl te hullen is Eindhoven helemaal het einde.

Zo maakt u een afspraak:

  1. Klik op onderstaande knop of bel naar 088 010 35 00 (bereikbaar op ma-vrij tussen 08.30-17.00)
  2. Kies een korte of lange afspraak
  3. Kies Van Dal Eindhoven Centrum
  4. Reserveer een datum en tijdsvlak
  5. Bevestig de afspraak door uw gegevens in te vullen

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: