Home » Van Dal Actueel » Nieuwe folder | Van Dal kleurt je zomer! (2022)
Nieuwe folder | Van Dal kleurt je zomer! (2022)

Met de gloednieuwe folder van Van Dal in je brievenbus voel je het al aankomen: de zomermaanden zijn er om je openlijk te ontvangen! Het is het seizoen waarin je zomer gekleurd wordt met geel- en blauwtinten waarmee je meer energie en een vrolijk gevoel uitdraagt óf juist de rust en het vertrouwen bewaakt. Daarnaast sturen groen, oranje en diverse lichte kleuren naar Aziatische sferen, wat perfect aansluit op onze fotolocatie. We presenteren de nieuwe collectie namelijk in het prachtige Hotel Jakarta te Amsterdam – een plek waar tropische natuurelementen naadloos aansluiten op het warme en knusse interieur.

In onze nieuwe collectie vind je luchtige zomerjassen waarmee elke wandeling een stuk aangenamer wordt. Speelse prints sieren het brede aanbod van overhemden en een gaaf overshirt met spijkerstof is een verfrissende toevoeging. Daarbij introduceert de folder ook nog een nieuw schoenenmerk, spannend! Tenslotte staan we ook stil bij ons 70-jarige bestaan en hebben we een bijzondere loterij voor jou in petto waarmee wel 12.000 prachtprijzen te winnen zijn. Ontdek de nieuwste kledingsets in de folder en kleur je zomer!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: