Home » Van Dal Actueel » Nieuwe folder | Gezellig en altijd eerlijk (2022)
Nieuwe folder | Gezellig en altijd eerlijk (2022)

Dat de overheerlijke zomer ten einde komt is helaas al goed te merken. De dagen worden korter, de temperatuur neemt stapsgewijs af en de nieuwe folder voor winter 2022 ligt op jouw deurmat. Daarmee is de tijd aangebroken om onszelf te verlekkeren aan een warme kop koffie terwijl we samen de nieuwe najaarscollectie ontdekken. Dit seizoen voeren blauw-, groen- en bruintinten de boventoon. Wij laten je met plezier kennismaken met deze natuurlijke kleuren, zodat je helemaal klaar bent voor het volgende seizoen. Om je het echte wintergevoel mee te geven, zijn wij afgereisd naar het adembenemende Beieren in Duitsland. Hier vormen de Eibsee, de Zugspitze en het pittoreske Bad Tölz het decor voor jouw nieuwe kledingset.

Trotseer de winter met warme prints en aangename stoffen en maak jouw werkweek, rustige zondag of dag eropuit een waar succes. Wat mag je nog meer écht niet missen? Onze nieuwe Spaarclub en een nieuwe winkel in het noorden natuurlijk! Wat dát precies inhoudt en waar deze winkel zich vestigt, lees je terug in onze nieuwe folder. Scroll dus nog iets verder door: wij wensen je veel lees- en kijkplezier!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: