Home » Van Dal Actueel » Nieuwe folder 2 | Van Dal kleurt je zomer! (2022)
Nieuwe folder 2 | Van Dal kleurt je zomer! (2022)

Het is niet heel lang geleden dat je onze laatste folder van de deurmat plukte om te zien wat er allemaal speelt in de mannenmode. Toch is het lang genoeg geleden om twee winkelopeningen, een reclamespot en een speciale loterij te laten plaatsvinden én de zomercollectie uit te breiden met heel veel kleding die echt niet in je garderobe mag ontbreken. Naast de verbouwing van onze winkel in Tiel hebben we een gloednieuwe winkel geopend in Heerenveen. Voor het eerst in Friesland! Ook zijn we naar de Tilburgse winkel van filiaalleider Herman gereisd om daar met een creatief productieteam onze allereerste reclamespot op te nemen. Het 70-jarige jubileum mag eveneens niet ontbreken en dat deed het dan ook niet. Ter ere van het jubileum hebben we een loterij georganiseerd waarbij meer dan 12.000 prijzen gegeven werden aan klanten die minimaal 50 euro besteedden.

Dat de collectie natuurlijke tinten omarmt, blijkt al snel uit de nieuwste toevoegingen. Zachte pastels schudden de hand met pakkende contrasten waarbij er altijd een scherp oog op detail gericht staat. Zo kun je gave zomerjassen verwachten die je zowel droog als warm houden. Polo’s met florissante prints, polo’s met een ritssluiting en kleurrijke swing pockets en chino’s; je gaat het allemaal terugzien in onze collectie. Ontdek vandaag de veelzijdigheid en bemachtig jouw favoriete kledingstukken!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: