Home » Stijlvolle mode » Wastips » Nieuw: schoenverzorging bij Van Dal
Nieuw: schoenverzorging bij Van Dal

Een goed begin is het halve werk, goede schoenverzorging de andere helft. Wij vinden kwaliteitsbehoud van kleding belangrijk en stimuleren hierom ook om daar zelf wat mee te doen. Met de duurzame schoenverzorgingsproducten van Collonil gaan jouw schoenen langer mee dan ooit tevoren. Lees hier alles over onze nieuwe producten van Collonil. Nu te verkrijgen in onze winkels en webwinkel.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Unsplash.com

Duurzame schoenverzorging met Collonil

Nieuw in ons assortiment zijn de schoenverzorgingsproducten van Collonil. Deze slimme stap verlengt de levensduur van jouw schoenen en verduurzaamt eigenhandig de schoenenbranche. Al ruim 100 jaar bewijst Collonil veel schoenenliefhebbers een grote dienst.

Wie wil dat nou niet? De optimale balans van kwalitatief hoogwaardige artikelen en verantwoord ondernemen staat bij Collonil hoog in het vaandel. Zo bevatten de sprays van Collonil geen PFOA en PFOS (hulpstoffen) en zijn alle verpakkingen, evenals de spuitbussen, 100% recyclebaar. Daarnaast wordt niet op dieren getest en worden natuurlijke waxsoorten en oliën gebruikt.

Producten van Collonil

Collonil Beschermende Schoenspray

Beschermende schoenspray maakt schoenen water- en vuil afstotend. Daarbij blijft de ademende werking behouden. Deze spray is geschikt voor alle materialen zoals leder, suède, nubuck en textiel.

Spray de schoenen een aantal keer licht in op zo’n 30 centimeter afstand en laat 30 minuten drogen. Herhaal deze handeling elke 30 dagen voor optimaal effect.

Collonil Ledercrème

Hoogwaardige ledercrème reinigt en verzorgt alle ledersoorten. Het voedt het leder tegen uitdroging, verwijdert kleine krassen en frist de kleur weer netjes op. Dit tweede leven wil je op al je lederproducten!

Breng de crème aan met de spons op de tube (of neem een zachte doek) en wrijf hier de schoen of tas mee in. Laat dit even intrekken en wrijf zo nodig op voor extra glans.

Schoenspanners

Schoenspanners brengen de schoen weer in model en verwijderen lelijke loopplooien op het voorblad. Bijkomend voordeel is dat een houten schoenspanner ook (transpiratie)vocht opneemt waardoor de schoen als het ware aan de binnenkant verzorgd wordt.

Plaats zo snel mogelijk na het dragen een spanner in de schoen, zodat de schoen weer in vorm gezet wordt.

5 tips om suède te onderhouden lees je hier.

Tips voor het onderhouden van jouw schoenen

Een spray, crème en schoenspanners doen wonderen, maar je kan natuurlijk nog veel meer doen om jouw schoenen zo mooi mogelijk te houden. Eén tip is bijvoorbeeld om jouw schoenen te allen tijde aan te trekken met een schoenlepel. Wil je nog meer tips om jouw schoenen te onderhouden? Lees dan dit artikel. Zo ga je nooit naast je schoenen lopen!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Stijlvolle mode | Wastips

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: