Home » Van Dal Actueel » Nieuw: Modeadvies Op Afstand
Nieuw: Modeadvies Op Afstand

Bij Van Dal draait het om de best mogelijke winkelervaring, zowel in onze winkels als in de webwinkel. Speciaal voor klanten die minder tijd hebben, niet in staat zijn om naar de winkel te gaan of simpelweg liever thuis winkelen, hebben wij Modeadvies Op Afstand geïntroduceerd.  Zo word je op afstand geholpen en kan je vanuit huis gebruikmaken van onze persoonlijke service en expertise.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Waarom Modeadvies Op Afstand?

Stel: jij wil een pantalon kopen. Kies jij voor maat 25 of 50? Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voordelen en in welke kleur kies jij de pantalon dan? Door Modeadvies Op Afstand kan jij de hulp krijgen die je nodig hebt bij het kiezen van de juiste kledingstukken, accessoires en stijlen zonder fysiek naar een winkel te hoeven gaan. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook de kans op onzekerheid over jouw bestelling.

Wat kan je verwachten?

Onze modeadviseurs zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken op modeadvies.vdal.nl. Op het afgesproken tijdstip word je vervolgens gebeld door een van onze adviseurs. Het modeadvies is gratis en beschikbaar voor alle soorten vragen. Of je nu hulp nodig hebt bij het inloggen of online kopen van kleding, het vinden van kleding die bij jou past of het ontdekken van jouw maat: onze modeadviseurs staan altijd voor je klaar!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Maak nu een afspraak!

In drie gemakkelijke stappen maak jij een afspraak om zo jouw kwestie samen op te lossen met onze modeadviseurs Richard en Nikay.

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: