Home » Mannendingen » Muziektips voor op een feestje
Muziektips voor op een feestje

Misschien is de muziekkeuze op een feestje wel het lastigste wat er is, het makkelijkst is natuurlijk je stijlvolle kledingset uitzoeken. Voor beide kunnen wij jou uitstekende tips geven! Bereid je voor op je verjaardag, familiebezoek of knusse avond met zijn tweeën door de ideale achtergrondmuziek te kiezen. Lees snel verder en verdiep je in oneindige muziektips voor een feestje.

Souvenirs

Bron foto: Unsplash.com

Achtergrondmuziek voor jou alleen

Als je een middag of avond alleen bent, is niks fijner dan wat geluid om je heen. Dit kan bijvoorbeeld met jouw favoriete radiostation. Ga je voor Radio 2, Q Music, Radio Veronica of Omroep MAX? Nederland telt maar liefst 200 radiozenders. Maak daarbij bijvoorbeeld een leuke puzzel of doe mee met een van de leuke Radiospellen. Of luister natuurlijk naar een non-stop zender zónder tussenkomst van de dj’s.

Bron foto: Unsplash.com

Muziek met zijn tweeën

Zet een cd of dvd van jullie favoriete artiest op om zo de stille en kille achtergrond op te vullen met sfeer. Kies bijvoorbeeld een dvd van dat ene concert waar jullie samen zijn geweest. Haal samen herinneringen op en geniet van de muziek en voornamelijk van elkaar. Heb je geen cd’s of dvd’s of heb je zin in iets nieuws? Zelfs op Netflix en Videoland staan genoeg concerten om te beluisteren. 

Bron foto: Unsplash.com

Muziektips bij een etentje

Tijdens het borrelen en eten kunnen jullie erg genieten met de juiste achtergrondmuziek. Het belangrijkst is dat de muziek op de avond zelf en de gasten wordt afgestemd. Serveer je bijvoorbeeld iets uit de Spaanse Keuken, kies dan  voor Spaanse muziek. Bij de Franse keuken idem dito. Houden jouw gasten bijvoorbeeld van rock-‘n-roll, kies dan een leuke playlist uit op Spotify of Arrow Classic Rock op de radio.

Italian Summer

Bron foto: Unsplash.com

Muziektips voor een feestje op Spotify

Om in het thema van Spotify te blijven: iedereen volgt wel een playlist op Spotify. Deze nummers zijn zelf door gebruikers toegevoegd en deze ken je uit je hoofd of werkt daar naartoe. Een andere mogelijkheid is om de Daily Mix op te zetten. Deze nummers zijn door Spotify uitgekozen, speciaal voor jou. Zo blijft het toch een beetje spannend welk nummer hierna weer op komt, leuk! Of kies juist voor een ‘typisch jaren… ‘ playlist!

Bron foto: Unsplash.com

Nog één keer nagenieten van de Top 2000

Hoewel Kerstmis en Oud & Nieuw alweer een ruime maand achter ons liggen, is de muziek die tijdens de Top 2000 gedraaid werd nog altijd actueel. Op Spotify kan je namelijk de volledige lijst opnieuw beluisteren! Mocht je zelf op de Top 2000 gestemd hebben, voeg dan jouw playlist en die van je partner of vriend samen in één playlist en zo hoor je alleen maar muziek waar jullie op gestemd hebben.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Borrelen | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: