Home » Mannendingen » Mijn eerste 18 jaar boek
Mijn eerste 18 jaar boek

Kan jij jouw eerste 18 jaar nog herinneren? Met de boeken: ‘Mijn eerste 18 jaar’ herbeleef je jouw jeugd met talloze ‘o ja-momenten’. Een waanzinnig cadeau voor een verjaardag, kerst of gewoon zomaar omdat het leuk is. Kom vandaag meer te weten over deze boekenreeks – nu verkrijgbaar bij Van Dal in onze webwinkel én winkels. 

boekenstapel

Bron foto: Van Dal mannenmode

Boek: Mijn eerste 18 jaar

In het maar liefst 182 pagina’s tellende boek word je herinnerd aan alle gouden momenten en fantastische weetjes uit jouw eerste 18 jaar. Aan welke hits, films en tv-programma’s denk je graag terug? Hoe waren de mode, het straatbeeld en de rages toen? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het over had? Misschien herinner jij je dit nog al te goed, maar hoe mooi is het om dit ook op papier te hebben? Dit boek bundelt je mooiste herinneringen!

Vol leuke weetjes, mooie momenten en meer

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Eerste 18 jaar bij Van Dal

De boeken liggen nu in onze winkels. Kom snel langs een van onze winkels of kijk op onze webwinkel of jouw geboortejaar erbij staat. Neem bijvoorbeeld de jaren 1952 tot 1970. Wat gebeurde er zoal in deze jaren? De eerste Donald Duck stripboeken landden op de deurmat, oud-schaatser Kees Broekman won als eerste Nederlander ooit een medaille en de grote Albert Einstein overleed, de natuurkundige die in 1905 met de formule E=MC² bedacht  wat de gelijkenis tussen massa en energie is. Wij krijgen in ieder geval massa’s energie van deze fantastische boeken!

Boekenstapel

Bron foto: Van Dal mannenmode

Jouw eerste 18 jaar samengevat

Weet je nog precies wat er speelde in jouw eerste 18 jaar en wil je dit graag op papier hebben? Misschien ontdek je leuke feiten waarna je later op een feest kan vertellen: ‘Hier was ik bij!’ Wij hebben verschillende jaren op voorraad – van geboortejaar 1947 tot en met 1982. Leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, voor kerst of om jezelf te vermaken tijdens de koude winterdagen. Veel leesplezier!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Kijken, lezen en luisteren | Mannendingen | Tijdlijn

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: